yigitegenin_annesi1 Belacivciv 38+4ten selam gelen giden yok 🤯 haftaya duruma göre doğıma alıncam😍sıkıysa gelmesin
2melekannesi_ Belacivciv ay hakket şekerim fırlayacak en son hurmadan🙊😅 ocak ayına sarkıcaz diye korkmuyor değilim😬
Emirinannesi73 Acemianne__ valla ben normalde de çok hareketli biriyimdir ama hamilelikte daha da bir aktif olmaya çalıştım oturmayı pek sevmeyenlerdenim
Acemianne__ Emirinannesi73 o zaman mesela açılman başlayınca hızlı olmasına faydası oluyor. Ama doğum zamanını etkilemiyor. Bence doğum zamanını hiç birşey etkilemiyor enfeksiyon falan dışında. Sağlıkla gelsin
Emirinannesi73 Acemianne__ bence de ben de öyle düşünüyorum her şey şans hamileliğini yatakta geçiren çoğu kişi Bi kaç ıkınmada kolay bir şekilde doğum yapabiliyor Hareketli olan skuat hurma yiyen her şeyi yapan Bi çoğu kişi de sıfır açılmayla sezaryene alınabiliyor herşey bebekte bitiyor nasıl gelmek isterse artık ama yine de şansa bırakmamak lazım diye düşünüyorum
Belacivciv Acemianne__ 😂 Genel olarak hareketliydim, her işimi kendim yaptım 33. haftaya kadar bisiklet sürüyodum düşün
2melekannesi_ Belacivciv uygulama öyle gösteriyor tam da yeni yılın ilk bebeği diye haberlere çıkmalık😂😂
Masalminik 39+5 ne sancım var ne ağrım. Sadece ara ara adet ağrısı oluyor o kadar. Şiştim kaldım kızım inat etti doğmuyor. Vaktini saatini kendi seçsin diyordum ama artık yeter Pazartesi doktor randevusunda hala açılma vs çıkmazsa sezaryen isteyeceğim 😞