Belacivciv Bu bir totem postudur😂 Her güne bugün doğururum herhalde diye başlıyorum, hafif sancılar var ama yalancı demek ki gelmiyor😂 Herkes doğuruyor benim neyim eksik he 39+1 olduk hadi artık 🤲😅
Acemianne__ Belacivciv beşinci günün şafağında doğuya bakın elf bebek o zaman gelecek 🤪 4 gün içinde doğurursun gibi hissediyorum
Zeynepli Belacivciv ben de 38. Haftadayım adet sancısı gibi sancılanıyorum nişanım da geldi bir kaç gün önce açıklık 1 cm inş bu hafta olur amin 😂
2melekannesi_ Belacivciv 38+1 bel ve çatı ağrısı var arada yalancılar yokluyor ama ne nişan ne su 🤷🏼♀️ 20-21 aralık gibi gelsin istiyorum tarih atarken güzel duruyo dkfgs😂😂 bakalım beklemedeyiz hurmalar squatlar ne zaman fayda edecek😬
Belacivciv Zeynepli Ayy ne güzel😂 Ben de nişan falan gelmedi ya kasılma ve sancı oluyor ama yok yani gelemedi bi türlü😂
Belacivciv 2melekannesi_ Hurma yemekten içim dışım hurma oldu😂 Benim de yok nişan, su vs yürüyüp duruyorum. 18 de güzel yeter ki doğsun😂
Rosachina Belacivciv Kızlar erken geliyordu hani inammıyorum artık. 39+3 üm ne sancı var ne su. Aşırı derecede hareketli sadece. Artık yer de kalmadığı için canımı çok acıtıyor. Geceleri uyuyamamak da cabası. Salıya kadar beklicem yoksa suni sancı isticem 😟
Kbra240 Belacivciv ben dün gece iç camasirimda nokta seklinde kan gördüm çok ufak Bi kan lekesi ama acile gittim ebe alttan muayne etti 2cm açıklık dedi
2melekannesi_ Belacivciv ay hakket şekerim fırlayacak en son hurmadan🙊😅 ocak ayına sarkıcaz diye korkmuyor değilim😬
Acemianne__ Belacivciv Deletedmom62627 Rosachina Emirinannesi73 Ben bişey merak ediyorum kızçeler hamileliğinizi hareketli mi geçirdiniz yatarak mı. Ona göre spora falan başlayayım bende psikolojim bozuldu sayenizde 😂
Arazynp Deletedmom62627 telegramda aralik anneleri grubuna katilmistim. Ya herkes dogurdu ben kaldım. Üstelik hep benden önde gittiler. Konustuklari seylere katilamadim. Kendimi cok dislanmis hissettim. Simdi de herkes bebekle ilgili seyler konusuyor. Bende burada ocak anneleri ne alemde bi bakayim dedim. 😂😂 Ocak anneleriyle tanismadigima pismanim. Doğmuyor doğmuyor 39 olcam yarin 😶
Ysmn_12 Rosachina benim de son 5 gün diyor dün nst de sancım çıktı ama acilmam.yok bugünde sancım var bayağı doktor açılma olmadığı için eve gönderdi bekliyoruz bu aralık bebekleri tembel çıktı
Emirinannesi73 Belacivciv gece 00:00 dan sonra 39+6 olacam bende de ne bir sancı ne nişan hiçbir belirtim yok çok sabırsızım bir an önce kavuşmak istiyorum artık
Emirinannesi73 Acemianne__ valla ben normalde de çok hareketli biriyimdir ama hamilelikte daha da bir aktif olmaya çalıştım oturmayı pek sevmeyenlerdenim
Belacivciv Acemianne__ 😂 Genel olarak hareketliydim, her işimi kendim yaptım 33. haftaya kadar bisiklet sürüyodum düşün
DemetF Belacivciv bizde 39+0 hic bir belirti yok.Gerci gunler azaldikca bebegimden ayrilmakta istememeye basladim durabildigi kadar dursun diyorum yavrum icimde 💖💖💖