Ezgicck Kızlar 3. Biontech vurulan var mı aranızda? Hayat eve sığardan bildirim geldi de 16-23 Aralık arasında vurulun diye 2 tane vurulduğum için gerek duymadım ama yine de arada kaldım
[silindi] Ezgicck sonuçta siz bilirsiniz tabi ama omicron çok riskli diyorlar o yüzden tereddüt etmemek lazım.
bbnngg Ezgicck dün akşam oldum 3.dozu. Kolum ağrıyo ve ayrıca bugün halsizlikle bel bacak ağrılarım var. Aşının etkisi diye düşünüyorum çünkü normalde dün falan bişeyim yoktu.
Duygudikicidkc Ben buqun vuruldum canım 12 haftalığım doktorum vurul dedi şuan iyiyim sadece vurulan yerde hafif ağrı var
Ezgicck Duygudikicidkc sağol canım bende kararsız kaldım randevum da Ay sonunda aşı zamanı geçiyor o yüzden arada kalmıştım
Lk34_ Ezgicck çünkü iki dozun suan korumasj geçti bilmiyorum sende çalışıyormusun benim gibi ama ciddi olarak koruyamiyoruz kendimizi ister istemez allah korusun sende vurul. Ben yarin vurdurcam
Ezgicck bbnngg bende ondan tedirgindim ama doktoruma da yazdım ol dedi bende pazartesi olucam kaç haftalıksınız
Ezgicck BeautifulQuenn benim ilkte çok kolum ağrımıştı onun dışında Bi belirti görmedim ikiyi hiç hissetmedim ama hamile değildim 2 sinde 3 te bende de yan etki yapabilir
ayvazece07 Dün oldum 14 haftalığım, kol agrisi dışında bir şey olmadı çok şükür. Olmak lazım bence doktorumda kesin ol dedi
Ezgicck ayvazece07 bende sordum mesaj attım banada ol dedi bende ilk 2 de kol ağrısı dışında bişey hissetmedim inşallah buda öyle olur
Ezgicck Lk34_ evet canım haklısın ben işi bıraktım ama sonuçta eşim gidip geliyor daha önce o geçirdi tek aşılıydım ben 2 aşılıydım aynı evde yan yana yattık bilmiyordum covid olduğunu bana geçmedi o yüzden bende pazartesiye randevu aldım olucam
Bebetonunannesii Kızlar ben 19 haftalık gebeyim daha olmadım korkuyorum doktorda ol dedi ne yapacağımı bilmiyorum 😢
Ezgicck bbnngg bende daha 10 haftalığım ya bakalım pazartesi olunca yazarım yine inşallah iyi olurum 😊
inciirem Ezgicck ya sinovac 2 kez oldum onda sıkıntı olmadı hiç ama biontec etkiledi çok beni 😒 ama ben covidi de çok kötü geçirmiştim bağışıklığım düşük sanırım