acemianneee_31 Lütfen bakın harap oldum doktora gittim prilamdr yazdı kullandım etkisi yok her şeyden soğudum yemek yiyemiyorum midem bulanıyor ama çıkaramıyorum fakat açlıktan ölecek gibiyim yaşayan var mı benim gibi
Ceylankaya35 acemianneee_31 senin anlattığın durumdayım canım elimde havuç var onu yiyorum mide boş oldukça daha kötü oluyormuş onu anladım bi tek ikinci havuça geçiş yapacam allah yar yardımcımız olsun🥺🥺🥺
CinarlibirTuba Yoğurt iyi geliyor acemianneee_31 yoğurt iyi geliyor bende aynı durumdayım ikinci gebeliğim ben ilkinde böyle olmamıştım bunda ne yapacağımı şaşırdım ama asitli şeyler biraz rahatlatıyor gibi maden suyunu dene bide dediğim gibi yoğurt dene ekmekle falan kokusu falan olmadığı için ben onunla yaşıyorum yoğurt ve makarna ile 🤦
Azra_Mom acemianneee_31 prilam dr ilk banada etki etmemişti kullanımını yanlış yapıyormuşum nasıl kullanıyorsunuz bilmiyorum ama sabah 1 öğlen 1 akşam 2 tane şeklinde aldığımda bulantım tamamen geçiyor hatta artık bitti sanıp bırakıyorum birkaç gün ama tekrar başlıyor bende ilaca bağımlı şekildeyim yani 16+4 haftalığız ilacı içtiğimde yine tamamen geçiyor böyle içmiyorsanız denemenizi tavsiye ederim
Mimozaaa Ben 15. Haftayım bu zamana kadar berbat geçti senin gibi ama sabretmekten başka çaren yok .. elme, maddn suyu , krekar bunlar sadece anlık hafifletiyor ..:/ Allah yardımcın olsun
Mimozaaa acemianneee_31 sabretmen gerekiyor sürekli geçeceğini düşün çünkü ilaç bile fayda etmiyordu hiçbirsey yediğim şeyler midemde kalmıyordu 13. Haftadan sonra hafiflicek
Ceylankaya35 acemianneee_31 oyyyyy oyyyyyyyy bana yumurta demeyin heleki haşlanmış oyyyy oyyyki yok böyle bi nefret yok böyle bir tiksinme bir yumurta ve et ve mangal kokusu ölem ben bilemem ben diyorum bu kokular gelince isyan bayrağı kaldırıyorum yav bu 5 6 cocuk yapanlwr ne yapıyor çok merak ediyorum abicim yahhhhh 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Azra_Mom acemianneee_31 bende sabah öğle akşam 1 er tane başladım hiç faydası olmadı kullanım talimatını okuyun benim anlattığım şekilde yazıyor doktorada danışabilirsiniz o şekilde kullanmayınca faydası olmuyor
Nistik acemianneee_31 benim doktorun cok zor durumda kalirsan sabah 2 aksam 2 icmeyi tavsiye etti prilami. ama elinden geldigince geçiştirmeye çalış birseylerle
Bkyya acemianneee_31 aynı durumdaydım canım bende prilam bana da etki etmedi doktoruma söyledim zofer verdi doktoruna danışabilirsin çok etkili bir ilaç şuan çok iyi durumdayım daha rahat yemek yiyebiliyorum
Bkyya acemianneee_31 maalesef ücretler pahalı ben 13+3 deyim 9 ve 10. Haftalarım çok ağır geçti 2 defa yatış yapıp serum almak zorunda kaldım bu süreç biraz sıkıntılı geçebiliyor biraz sabretmek gerek umarım hemen atlatırsın 🙏
Gorkeminannesi Mide gazı cok bulanti yapiyo ben de yarı aç yaşıyorum et tavuk ve agir yemekler zaten yiyemiyorum hepsi kokuyo makarna tarhana corbasi ayran meyve gibi şeylerle idare ediyorum hafif yiyeceklerle geçiştiriyorum galeta alcam kraker bana iyi gelmedi gelata hem doyurucu olur biraz
acemianneee_31 Gorkeminannesi mide asitim sürekli ağzıma geliyor evet normalde bende tavuk seven biriyim dün eşim yemek istemişti kokusu gelince kaçtım açlıktan ölüyorum artık 😭
Hanife22 acemianneee_31 bende oyleyim 25 haftalik oldum nefes darlığı halsizlik bas ağrısı hepsi var ayakta duramiyorum kendimi cok yorgun hissediyorum