iki_tospik_annesii Gercekmucizem Niye doktor yeme dedi canm Ben her hafta yiyorum hiç bir sorun yaşamadım
Busakkk Gercekmucizem etli çiğ köfte zararlıdır ama normal Çiğköfte de bişey olduğunu sanmıyorum ya sadece akşam yersen baharatlı olduğu için biraz rahatsız edebilir
Mltmsncn Gercekmucizem bence yemeyin. Çünkü çğfköfte toksoplazma adına risk oluşturacak bişey. Ama yine de doktora sorun istersenz
1susamhikayesi Benimde canım istemişti çok az bişey tatmıştım tamamen yemedim malesef dayanması zor bir durum
Gercekmucizem iki_tospik_annesii çiğ olan hiçbir şeyi tüketme dedi, sakatat , midye , dışarıda salata vs de yeme dedi
iki_tospik_annesii Gercekmucizem Allah Allah bana hiç öyle birşey demedi walla cnm herşey tüketiyorum 😅 geçen midye çekmişti canm 1 hafta zor dayandım sonra dayanamadım 1 tane yedim
cennetkokulum_ Gercekmucizem etsiz cig köfte yedigin sürece bi sıkıntı olmaz canım ben dün yedim mesela bir dürüm hatta canım ne zaman istediyse etsiz olarak yedim
Elvin6321 Merhaba cı köfte et ıcın söylüyorlar yıye bılırsnz et dışında yanı ben öyle bılıyorm et var dıye yasak
Aselinkooo Gercekmucizem etliye yasak demiştir yani bulgur ve baharat. 2gündür yiyorum bende 😄 canım çekerse alıyorum yiyorum. Bi sorun olmadı. Çok canınız çektiyse tadımlıkda olsa nefsinizi köreltin.
Mltmsncn alparslanin_annesi cocuğa Allah korusun zekasal sorun yaratabilecek birşey. eğer pozitif olursa tedavi görüyosunuz bazende daha kötü sonuclar olabiliyo. Sadece kedisi olanların yaptırması gereken bir test gibi düşünülüyo ama çiğ et, iyi yıkanmamıs yeşillikten geçebiliyo.
Tatlisannedilekk Gercekmucizem Hamileyken etsiz çiğköfte yenebiliyor canım ben ilk hamileliğimde hep yedim bir sorun olmadı, doktorun etli çiğköfteye yasak demiştir toksoplazma riskinden dolayı
Fadime_durak Gercekmucizem inan haftanın üç günü yiyorum valla o kadar çok canım istiyor ki her gün yesem bıkmam yani ama etsiz yiyorum 🤭
Ummuhan_42 Çiğ olmadığı sürece yenilir diye biliyorum tabi her gün değil bide ev yapımı olursa daha sağlıklı olur senin için bende çok severim doktorum sadece çiğ etli falan olmasın dedi belki doktorun etli anlamıştır
Cankuzusu Gercekmucizem az önce yedim 🙈😊etsiz oldugu surece hiç bir sorun olmaz istediğiniz kadar yiyebilirsiniz biz kendimiz evde yapıyoruz etsiz sürekli de tüketiyoruz yani
mercimeginannesiiii Gercekmucizem Ben paket olarak alıyorum marul maydanoz vs evde sirkeli suda biraz bekletiyorum. Çiğ köfteyi de etsiz yerseniz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Başka bir risk kalmıyor çünkü. Yanlış bilgilendirmek istemem ben bu şekilde yapıyorum.