blueberyy00 Almigok hasta bezini ilk doğumdan sonra takıyorlar zaten bildiğim kadarı ile sonrası dipend kullanıyoruz çok iyi diyorlar o yüzden hasta bezi yerine onu tercih ettim
blueberyy00 Zeynep_imveAnnesi evet bende öyle düşünüyorum 1 yaşa kadar idare eder diye tam ya Mart sonu ya Nisan başı gibi sezeryan istediğim için öyle görünüyor doktor 40-41 doldursun öyle derse de Nisan 10 ☺️☺️
blueberyy00 elfmoom 🤭🤭 aynen ,yok ya ben mama almam. Gerek olursa hastanede doktor yönlendirir ,anında bulunabilecek bir ihtiyaç o ,belki gerek kalmayacak ,belki aldığım markayı doktor onermeyecek ,kafama göre almayı düşünmüyorum onu.
blueberyy00 Ece003 babynest ilk bebek heves ettim aldık aldıktan sonra reflü yatağı geldi aklıma 😂😂 Gumus kapağı da yengem doğumdan sonra göğsü yara oldu öyle kullandı bir gecede o göğsünün yarası nasıl düzeldi gozlerimle gördüm gerçekten o yüzden listeme mutlaka ekledim ☺️☺️
blueberyy00 Seminay babynest aldım ya aldıktan sonra geldi aklıma ekstra alırsam kullanamam aldığımı ve yerimde çok müsait değil babynest i reflü yatagina benzetip kullanayım diyorum
Rainbow0126 blueberyy00 benve babynest almayın. Henüz ben tecrübeli değilim ama yine de görüp bildiğim kadarıyla çok kullanışlı değil.
blueberyy00 mavi_kus doğrudur ya tecrübe başka birşey inşallah öyle sorunlar olmaz da yinede dikkatli olmak gerek
blueberyy00 Zeynep_imveAnnesi ya size daha az kalmış çok heyecanlı zaman azalıyor sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
DeryaYuz blueberyy00 listeniz gayet güzel olmuş. Benim de kızım olacak. Sizden farklı olarak elbise etek tarzı şeyleri almadım çok küçük çünkü daha rahat şeyler giyse iyi olur. Pandemiden dolayı bir yere de gitmiyoruz. 1 yaşına yakın alırım diye düşündüm. Listenize ek olarak oda termometresi gerekebilir.
blueberyy00 DeryaYuz sağlıkla gelsinler inşallah ya ben çok seviyorum evet dışarıya felan bizde çok çıkmıyoruz bir annelerimize ziyarete öyle ama bir iki tane olsun sevimli durur diye aldım ☺️