blueberyy00 elfmoom hım buda altarnetif tabiki bende bilemedim olmazsa olmaz gibi söylemişler o yüzden almalıyım sanırım dedim ama ihtiyaç halinde de alınacak birşey dogru
Gizmos @blueberyy00 25 haftalığım valla o kadar güzel hazırlamışsınız ki sizden kopya çekeceğim biraz🌸
blueberyy00 Gizmos bizde yarın 25. Haftaya giriyoruz tabiki kopya çekebilirsiniz çok ihtiyaç birşeymis liste gerçekten ben alışverişe gidip iki kere elim boş dondum ne alacağımı bilemeyip bakıp bakıp duruyordum ,🤭🤭😂😂
blueberyy00 Taze-annee ya alsam bile babynest de aldım onu kullanmiycam o zaman iki masraf gerek yok bende almayı düşünmüyorum başta aklıma gelse direk ondan alırdım ☺️
Taze-annee blueberyy00 bende aynı sebepten aslında. Kullanmadığım bir ürünüm kalmasın istiyorum babynestler israf olmasın 🙈 doğru yoldayız zannımca 😅
blueberyy00 Maliefem ya bende babynest setini aldıktan sonra aklıma geldi şimdi alsam ekstra babynest hiç kullanamiycam reflulu babynest oluyor ya yatağın altına reflü yatağı gibi eğimli olsun diye bisyler koyup öyle idare etmeyi düşünüyorum
blueberyy00 Taze-annee bencede bir şekilde aynı amaca uydurur kullanırım bence çözüm odaklı olmaya çalışıyorum birsuru para verdim kullanamazsam yazık olur ,😂😂
charlottececi blueberyy00 çok üzüldüm allah bir daha boyle üzüntüler yasatmasın size 🙏🏻 Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz cocuklarimizi insallah 😍☺️
Maliefem blueberyy00 amaç eğim sağlamak değil onun kafa kısmında gözenekleri açık yuvarlak yuvarlak döndüğünde falan bozulmasını engelliyor
blueberyy00 elfmoom 🤭🤭 aynen ,yok ya ben mama almam. Gerek olursa hastanede doktor yönlendirir ,anında bulunabilecek bir ihtiyaç o ,belki gerek kalmayacak ,belki aldığım markayı doktor onermeyecek ,kafama göre almayı düşünmüyorum onu.
Ece003 blueberyy00 sadece baby nest seti ve kanguru gereksiz olmuş bence gümüş kapak ben almadım fiyatları aşırı pahalı Benim onun işe yaradığına dair bir inancım yok ama işe yaradığını söyleyenlerde var geri kalan hepsinden bizde aldık 🥰
blueberyy00 Ece003 babynest ilk bebek heves ettim aldık aldıktan sonra reflü yatağı geldi aklıma 😂😂 Gumus kapağı da yengem doğumdan sonra göğsü yara oldu öyle kullandı bir gecede o göğsünün yarası nasıl düzeldi gozlerimle gördüm gerçekten o yüzden listeme mutlaka ekledim ☺️☺️
blueberyy00 Seminay babynest aldım ya aldıktan sonra geldi aklıma ekstra alırsam kullanamam aldığımı ve yerimde çok müsait değil babynest i reflü yatagina benzetip kullanayım diyorum
mavi_kus blueberyy00 rica ederim 🥰 sağmakta geç kalmayın ben mastitin ucundan döndüm 4. Günde ateş başladı göğüslerim taş kesildi bebek ememiyor ilk günler göğsü tamamen boşaltamıyor
blueberyy00 mavi_kus doğrudur ya tecrübe başka birşey inşallah öyle sorunlar olmaz da yinede dikkatli olmak gerek
Elosenol blueberyy00 ben yenidoğan dan enfazla 6 aya kadar kıyafet pijama Tulum vs aldım büyüdükçe mevsimine göre almayı düşünüyorum sonuçta kıyafetin modası geçiyor farklı model ler geliyor herşeye özeniyoruz 1yaşa kadar alıp masraf çıkarmaya gerek yok bence kilosunu da tahmin edemiyoruz oda var bide nacizene fikrim