blueberyy00 Merinosunannesii evet kullan atlardan da ekledim listeye Alacam mutlaka ama babynest setinin içinde vardı alt açma biryere gidersem kullanırım cantamda bulunsun diye almış oldum
SuY blueberyy00 bende hem kullan at aldım hemde tek kullanımlık aldım ama sanki kullan atlardansa bu aldığım %100 pamuklu havlu gibi üstü daha sağlıklı geldi ama deneyimlenmedim tabi doku olarak doğallık olarak kıyaslıyorum şuan
iremss blueberyy00 bende aldıktan sonra düşünmüştüm de almadınız sanıp o yüzden dedm ya 😂 sağlıkla kullanılsın
Meldaa55 Tek tavsiyem yeni dogan ve 0 3 ay fazla birsey alma bir de ayakli tulumlar cok cabuk buyuyor ve olmuyorlar daha 2. Ay bile olmadan
blueberyy00 Meldaa55 evet ayaklı yani patikli almamaya özen gösteriyorum alırken yenidoğan sadece 40 çıkana kadar idare eder sonra 0-3 ay giydiririsin diyorlar onlarda 1-2 ay giyse anca heralde
blueberyy00 SekerAnne evet doğru söylüyorsunuz hoşuma giden parçalardan alıyorum sadece aman aman çok almamaya özen göstereyim o zaman Teşekkür ederim☺️
Ozlem2206 blueberyy00 1 yaşına kadar alışveriş yapmak biraz riskli değil mi? Çünkü gelişimi nasıl ilerleyecek bilemezsiniz 😊 birde babynest yerine sevi bebenin babynestli reflü yatağını öneririm çok kullanışlı oluyormuş
blueberyy00 Ozlem2206 evet çok aşırı almamak mantıklı sadece görüp çok beğendiğim parçaları mevsimine göre alirim. Babynest de aldım ne yazık sonradan aklıma geldi Reflü yatağı olayı artık altına baş kısmı yükseltecek birşeyler koyup kullanırım
SekerAnne blueberyy00 aynen öyle yapın bence de😊 bi de süreçte neye çok ihtiyacınız oluyor neyi daha çok kullanıyorsunuz bunu çözmüş oluyorsunuz
Derya_asli blueberyy00 iki kızım var bnde üçüncüye hamileyim ama yeni doganla 0 3 ay aynı zatn ve onlari sadece 2 aya kadar giyiyolar canım sonra olmuyo yeni doganla ,03 ayı birlestr biraz azalt bence
blueberyy00 Derya_asli himm yenidoğan olanları aldım 3 takım kadar çok minikler 40 çıkana kadar anca giyer heralde sonra da bir ay kadar 0-3 ayları felan girer heralde çabuk büyüyor diyorlar çok almamaya özen göstereyim o zaman tecrübeli siniz teşekkür ederim☺️
Derya_asli blueberyy00 12 çift çorap fazla mesela 0 3 ay için 6 tane yeter bana 3 tane yetti öyle diyim sonuçta yere basmiuolar bişey olmuyo
blueberyy00 Derya_asli yeni doganla 0-3 toplam diyorsunuz sanırım doğru olabilir evet ayağında yere basmıyor çorap çok kirlenmez daha az alırım o zaman ☺️☺️