blueberyy00 https://imgyukle.com/i/k7bIdo https://imgyukle.com/i/k7bxO8 Kızımız oluyor Fazla gereksiz yada eksiğim olan unuttuğum şeyler varmı tecrübeli anneler 1 yaşa kadar genel ihtiyaç olacak şeyleri yazdık biz
iremss blueberyy00 bence babynest gereksiz onun yerine imkanınız varsa reflü yatağı tavsiye ederim ama tabi ki kişisel görüş ❤️❤️
asyaa0 blueberyy00 Bence gayet güzel bir liste hazırlamışsın canım ben genel olarak bir eksik ya da fazla görmedim 😊
Hayal_et07 blueberyy00 6-9 ve 9-12 ayşar gereksiz değil mi? Çocuğun gelişimine göre alınsa daha iyi olur bence denk gelir gelmez belli olmuyor. Bizim komşunun kızı 4 aylık ama 6-9 giyiyormuş mesela. Aldıklarınız mevsiminde tam gelmezse boşuna olur diye düşündüm 😊
blueberyy00 iremss aldım bir kere malesef aldıktan sonra aklıma geldi o artık altna hafif baş kısmını yükseltecek birşeyler koyarım diye düşünüyorum alternatif olarak
Hayal11 iremss kesinlikle reflü yatağı Baby mesafen daha kullanışlı be güven veriyor reflü yatağında olunca kusar da acaba yutar mı korkum aZalıyor
blueberyy00 asyaa0 ay teşekkür ederim annnemle beraber hazırladık saoslun tecrübeli yardımcı çok oldu
Bebekoo Harika bi liste olmuş ben de yapmıştım ama yazım çok kötü diye yırttım ama 😂 ama bu listeyi çok beğendim ve izninle alıyorum 🥰
blueberyy00 Hayal_et07 hepsini çok çok almayı düşünmüyorum zaten ama şu an imkanım.varken alıyorum çevremde de görüp tecrübe edenlerin fikirleriyle sizde saolun aşırıya kaçmadan almak en doğru ☺️
iremss blueberyy00 bende aldıktan sonra düşünmüştüm de almadınız sanıp o yüzden dedm ya 😂 sağlıkla kullanılsın
Taze-annee blueberyy00 bende öyle yapacağım anne yanı sünger yatak aldım reflü alırsam onu kullanmayacağım israf olacak kafasını yükseltecek birşey koyarım
Merinosunannesii blueberyy00 alt açma minderi alma canım hiç kullanılmıyor kullan atlardan al şu e bebektekiler çok güzel
blueberyy00 Merinosunannesii evet kullan atlardan da ekledim listeye Alacam mutlaka ama babynest setinin içinde vardı alt açma biryere gidersem kullanırım cantamda bulunsun diye almış oldum