Betus32 Valla ben anneme soruyorum annem diyor bizim zamanımızda onu ye bunu iç yoktu diyor. Herşeyi dozunda yiyordum normal yaşantıma devam ediyordum dedi. Kadın haklı bence de bir şeyi abartmaz isek Allahın izniyle birşey olmaz ❤️
hanzade0 Betus32 Kesinlikle katılıyorum benim annem de öyle diyor ama sen yine de dikkat et sor araştır ona göre tüket diye de tembihlemeyi unutmuyor sonradan🥰😬
Ftynur Betus32 katılıyorum annelerimiz bağ bahçe yapıyorlarmış her ay hastaneye gitme diye bişey yokmuş sağlıksız olduğunu bilsem de 3 5 yiyorum özellikle dikkat ettiğim bişey yok sadece sabah kahvaltılarıma dikkat ederim bu hamilelikten önce de vardı
Zemheri58 Ben yoğurt süt ayran peynir vb şeyler yiyince midemde ekşime yapıyor direk kusuyorum herşeyi yemeye çalışıyorum ama ne yersem yiyeyim hiç birşey midemde kalmiyor🤮
Cansu_nmli hanzade0 Ben hanzade0 açıkcası bi rutin oluşturmadım ben hamilelik basından sonuna eşim sürekli ceviz fındık filan onları yememde ısrarcıydı onları tükettim son aylarda hep balık et tükettim oda tabi eşim alıyordu her hafta 😋kafama göre takılıyordum canım ne çekerse ki ben cips çok severim yedim de çikolata filan 😄
hanzade0 Cansu_nmli Ben de aynı şekilde cips çikolata falan severim yerim de yani ama şimdilik azalttım🤭
Cansu_nmli hanzade0 birde protein ağırlıklı beslendim yumurta süt peynir haşlanmış yumurta çok yedim özellikle zaten severim de
Elfgrcn hanzade0 sigara değilde alkol kullanıyordum açıkçası ara sıra. Ama onun dışında en güzeli canın ne isterse onu yemek 🙃
Esraema hanzade0 günümüzde satılan market tavukları gelişim ve kesim şartları açısından sağlıklı olmadığı içerisinde hormon ilaç takviyeleri olduğu için yenilmesi önerilmiyor. Organik köylü tavuğu bulabilirseniz tüketebilirsiniz diye tavsiyede bulunuyor doktorlar.
Zeynep_imveAnnesi hanzade0 ama bazı yeşillikler tüketme cnm düşük yapma durumunu olabiliyormuş. Kaç haftalıksın
mervebu1ut Haticekundas bende beş haftalık hamileyim sadece sabahları bulantım oluyor bi kaç kez istifar edip tekrar kahvaltımı yapıyorum. Gün içerisinde bulantım olmuyor çok şükür. Hamilelikte 9 ay bulantı çeken, gece gündüz istifar eden hiç bir şey yiyemeyen çok kişi gördüm ve korkmuştum bende şuan yok inşallahta olmaz 🥺👶🏻
Tgba29 İlk aylar iştahsız ve mide bulantılarımla geçtiği için yemekte çok zorlandım hep hafif yiyecekler yemeye çalıştım. Dinlenmeye yönelik geçti ilk aylarım hanzade0
hanzade0 Tgba29 Ben normal hayatıma devam ediyorum gündelik işlerime vs ama daha yavaş hareket ederek tabii
JafarLeila hanzade0 ben oğluma hamileyken her şeyi yerdim, gözüm sofrada kalırdı resmen, şimdi 2ci hamileliğim ve hiç bir şey yiyemiyorum, çok farklı. Midem kalkıyor durduk yere
hanzade0 JafarLeila Yaa benim ilk hamileliğim ama daha ilk haftalarda bile o kadar iştah açıklığı var ki anlatamam yani ama kendimi tutuyorum çok kilo almamak için dengeliyorum yoksa her saat bir şey yiyebilecek durumdayım şu an😂
hanzade0 papatya-123 En güzeli, bir şeyleri çok kafaya takınca çok önemseyip dikkat edince konu sadece hamilelikte değil ne olursa olsun hep bir aksilik çıkar Allah korusun, biraz akışına bırakmakta fayda var 🥰