Ciara93 Merhaba kızlar Ankara Ufuk üni de normal Doğum yaptım Görüştüğümde 1200₺ Civarı olan Doğum ücreti çıkarken oldu bize 2 bin küsür :( Meğer Doğum ücretleri artmış. Üstelik normalden fazla olan sezaryen ücreti hala 1,000₺ Bilginiz olsun :)
Zuhal2205 Ciara93 şuan bu konudan çok senin doğurmuş olman çekti dikkatimiii 😍😍 40. Haftandı en son sancın vardı daha göremedim seni :). Allah analı babalı büyütsün canımm. Sağlıkla büyütün 🙏🏼🙏🏼
Eliffff Ciara93 evet ya bede bugün sordum sürekli gittiğim hastaneye.ilk sorduğum fiyattan 3katı farklı fiyat verdiler.zam geldi diyorlar.Etrafta bi bilgilnedirme yazısı falan olmalınyanş sormasaka doğumda şok olcaz
Sumuss Ciara93 canimm yaaa sen ne guzelsin bebisinde ayni senin gibi güzel 😍 bacim hastanenin kazigi oldu buda 😳 Dilekkkk canim sen geri cekil ben ôperim 😂
Ciara93 Zuhal2205 malum iki tane oldular şimdi kafamı kaşıyacak vaktim olmuyor canım :)) çok teşekkürler
snm-91 Simdi ben de muayeneden ciktim. Sordum ayni seyi soylediler. Cok ilginc degil mi normal dogumun daha pahali olmasi. Ocaga kadar tekrar zam gelmese bari😂
parasetamoll Ciara93 allah analı babalı büyütsün adına çok sevindim 💃🏻 Son haftalarda yüzmüştün bebişin balık oldu mu 🙄🙄
Ciara93 Allah sizi bildiği gibi yapsın ben yeni anneyim sizle tanışamam da uğraşamam da kaybolun 😂😂😂 Sumuss Dilekkkk
Rumeysaylz Ciara93 Bende ufuk üniversitesi hastanesine gidiyorum eşimde orada çalışıyor doğum ücretlerini daha uygun diye biliyorduk bizde doktorunuz kim bu arada ben emre beye gidiyorum
Rumeysaylz Ciara93 Normal doğum yapmayı da çok istiyorum ama hemen sezeryan derler korkusu da var biraz siz nasıl doğum yaptınız?
Ciara93 Rumeysaylz ilk tercih olarak normal Doğum kesinlikle, olmazsa sezaryen yapıyorlar. Doktorunuzla konuşun ısrarcı olun sorun olmaz, ben de normal yaptım ☺️
Rumeysaylz Ciara93 Sizin doktorunuz kimdi tecrübe edinmiş biri olduğunuz için sizin düşünceleriniz yaşadıklarınız benim için çok önemli
Ciara93 Rumeysaylz Emre beydi Doğumu Nihal di galiba ama yaptıran. Kim nöbetçi ise o giriyor Emre bey izindeydi memnun kaldım Doğum sırasında ilgilerinden