DuaElf mutlugebeee önünde avokado resmi olan mı? Bugün ebebekte baktım kalmamıştı. Değişik bişeyler vardı losyon mu ne olduğunu görevli bile bilip söyleyemedi 😂
DuaElf Cankuzusu mustela için bi temiz içerikli okudum bide gösterildiği kadar temiz içerik değil parasını haketmiyo diye okudum kafam çok karıştı.
Cankuzusu DuaElf ben ikisini de kullandım canım gayet memnun kaldım şu an ecowell ile devam ediyorum göz falan yakmadi ikisi de .. mustelayi güvenli bir yerden aldığın sürece içeriğinden asla tereddütte kalmazsin gecen gün ben mustela aldım bir siteden ürün gelince suphelendim aradım teyit ettirdim ürün sahte çıktı iade ettim hemen.. güvenli yerden aldığın sürece mustela en iyisi
Hakiko DuaElf o sayfa reklam karşılığı ürünleri abartıyor eskiden prima ve aptamili yerden yere vurup reklam alınca methetmeye başlamıştı
ebruzb DuaElf kasımda hepsi buradadan aldım ama dediğim gibi aylarca indirim kovaladım en düşük fiyata yakalayıp aldım sanmıyorum artık o fiyata düşeceğini malum dolar🥺
Hakiko Mustela aldım ben daha kullanmadım ama çok tercih ediliyor sebamed ürünlerini bekarken kendime kullanıyordum onlarda güzeldi
Hakiko DuaElf içeriği temize yakın hipp var benim 8 yaşında kızım var ona kullanıyorum %94 doğal ve vegan
Meryemce92 DuaElf Uni baby aldım e bebekten 19.99 du ☺️ İlk bebeğimede onu kullanmıştım çokta memnun kalmıştım.
mutlugebeee DuaElf hangi sayfayı takip ediyorsunuz başka içerik olarak paylaşan var mı ya bende muhendisinoglunu takip ediyordum ama pek inandırıcı gelmiyor artık reklam gibi😥
Beybisininannesi DuaElf evet herkes tarafından baya tercih ediliyor ama diğer yandan ebebeğe de stoğu gelmiyormuş artık eskisi gibi. Bu gidişile birçok markayi göremicez gibime geliyor zaten.. İçerik olarakta %90 doğal içerikli sls sles ve paraben alkol içermiyor