DuaElf Kızlar doğal içerikli ne kullanıyosunuz ne aldınız şampuan. Birazdan alışverişe çıkıcam kullanıp memnun kaldığınız yenidoğan şampuanı önerisinde bulunur musunuz
DuaElf Beybisininannesi mustela yok satıyor sanırım ebebek mağazasında da kalmamıştı sitesinde de tükenmiş. İçeriği temiz mi araştırdınız mı? Kafam çok karıştı bu konuda
DuaElf Cankuzusu mustela için bi temiz içerikli okudum bide gösterildiği kadar temiz içerik değil parasını haketmiyo diye okudum kafam çok karıştı.
MerveKozann Sebamed aldım hala kullanıyoruz şimdi ikinciye hamileyim ondada aynısını kullanıcam. Üni baby bizde kuruluk döküntü yaptı derisi kızardı. Mustela da iyi diyorlar denemedim
Beybisininannesi DuaElf evet herkes tarafından baya tercih ediliyor ama diğer yandan ebebeğe de stoğu gelmiyormuş artık eskisi gibi. Bu gidişile birçok markayi göremicez gibime geliyor zaten.. İçerik olarakta %90 doğal içerikli sls sles ve paraben alkol içermiyor
mutlugebeee DuaElf mustela kullanıyorum çok memnunum hem saç hem vücut için kullanılabiliyor, biraz pahalı ama uzun süre gider
DuaElf mutlugebeee önünde avokado resmi olan mı? Bugün ebebekte baktım kalmamıştı. Değişik bişeyler vardı losyon mu ne olduğunu görevli bile bilip söyleyemedi 😂
DuaElf Tugbaa2937 bende kızımda sebamed kullanmıştım ama sonra içeriği temiz değil diye duydum. Şimdi de kafam çok karıştı muhendisinoğlu sayfasından bakıyorum ama onun temiz dediğine başka sayfa kimyasal var diyo anlamadım
Ssari1903 Her şeyini mustela aldım set halinde çantasıyla beraber 400 e yakındı sanırım henüz kullanmadım umarım iyi gelir 🙏🏻
DuaElf Ssari1903 mustela yok satıyor şuan ya da çok fazla stok girmiyolar bulamadım bugün. Trendyoldan flan da almak istemedim yorumlarda sahte ürün çıkanları okumuştum
Hakiko DuaElf o sayfa reklam karşılığı ürünleri abartıyor eskiden prima ve aptamili yerden yere vurup reklam alınca methetmeye başlamıştı
mutlugebeee DuaElf hangi sayfayı takip ediyorsunuz başka içerik olarak paylaşan var mı ya bende muhendisinoglunu takip ediyordum ama pek inandırıcı gelmiyor artık reklam gibi😥