asyaninanneyim Buketiniz29 32+5 im 1 hafta önce ev tasıdım. Sil süpür yerleştir tek basıma eşimin desteğiyle :) üstüne gribim su an ona rağmen sükür cok iyiyim aktif olmak lazım bence böyle olunca hissedilmiyo 😂
RumeysaNur34 Buketiniz29 32+4 kıpır kıpır maşallah kızım 🥰🤲🤲 uykusuzluk kasık ağrısı mide bulantısı hayırlısı ile doğum için günü aldık onu bekliyoruz 😇
Buketiniz29 Fatmnrzddd canim kaç haftaliksin sen ayrıca istersen bununla ilgili ayrı bı post aç benim bebegimin kilosi en son 30haftalik 1338 di haftasına göre normal gelişmişti şimdi 32haftalik oldum 1700 olmuştur sen kaç haftalık ve bebeğinde ne kadar gelişim geriliği var
Limonveannesii Fatmnrzddd 34. Haftaya gireceğim 32. Haftada doktorum bana da karın çevresinde gelişim geriliği var kilosu da geriden geliyor 2 hafta dedi 1860 grdı kilosu ve çok az böyle devam ederse arayı açarsa doğuma alırım dedi çarşamba günü randevum var eğer hala devam ediyorsa doğuma alacak beni çarşamba belli olacak ne olacağı bende çok gergin ve stresliyim aslında kilo genetik diye düşünüyorum ama doktor böyle söyleyince panik yaptım
Fatmnrzddd Buketiniz29 post açtım ayrı bir iki kere ama çok yazan olmadı 32 haftalık bugün 1400gram ultrason ölçümlerine göre 3 hafta gelişim geriliği var dedi birde suyu 4cm az dedi suyu içinde. Başka bir hastanede iyi bir doktora daha gittik aynı gün oda aynı şeyleri söyledi. Görumcem de benimle aynı haftada hamile 2 kilo bebeği doktoru zayıf biraz daha alması lazım demiş ona bile
busra5501 Fatmnrzddd gelişim geriliği neye bağlı oluştu canım. Kan akışında sorun mu var yada yüksek tansiyon? Canını sıkma doktorlar önlemini alırlar kilosu önemli değilde haftası önemli gelişimde ama oda geri kalmış biraz beslenmene dikkat et stres yapma düzelir 🙏 💖
ozgekar Merhaba kızlar bende 32+6 covid geçirdim yeni bitti hafif atlattım ama halsizlikten gözümü açamıyorum bende de su fazlalığı var şeker yükleme yaptırmamıştım doktor su fazla olunca salı gününe yaptırmamı istedi bebek 2300 suan 1 hafta önden ama umarım sorun olmaz kendim de baya kilo aldım ailede şekeri olan var mı diye sordu kafam karıştı
Fatmnrzddd Limonveannesii bende öyleyim gerçekten sizin yine biraz daha iyiymiş kilosu benim suyumda azalmış 5cm in altına düşmemesi gerekiyormuş 4 olmuş benimki perşembe günü randevum var dediğiniz gibi suda azalma yada kilo almama devam ederse acil alırım hazırla kendini dedi😪
Fatmnrzddd Limonveannesii 34. Haftadan sonra doğuma alınca bebekte büyük problemler olmuyormuş genel riskleri atlatıyormuş doktorum öyle söyledi içini ferah tut canım inşallah bizde 34e kadar dayanabiliriz
Limonveannesii Fatmnrzddd Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah sıkıntısız sağ salim kucağımıza alalım az daha sabrederler inşallah 🙏🏻
Piraye2021 32+0 olduk sol göğüs altında et ezilmesi gibi olan acı halen devam ediyor, bebiş arada hareket ediyor, Çarşamba kilosunu öğrenebilirim inşallah devlette boy kilo söylemiyorlar genelde ama en son 30 da acile gittim haftasıyla uyumlu demişti