Kumsal20 merveozozcn ya çok yardımcı oldun teşekkür ederim inşallah bende yaptıracağım takiplerimi yarın kan vermeye gidicem inşallah yüksek çıkar 🙏
Btlsa Kumsal20 naptın canım kan verebildin mi ben de seni merak ettim. Ben son adet tarihime göre 8 haftalık olması gerekirken daha 5 haftalık. Geç döllenme olabilir diye düşünüyorum o yüzden testlerde de benzer şeyler yaşamışız
Kumsal20 Btlsa canım yarin sabah gidicem öğleden sonraya cikar sonuç haber ederim yazarım buraya ayy çok merak ediyorum ya😂🥰
Btlsa EdizEliz bizim planlı değildi daha doğrusu bilmeden kaçmış 🙈 ama tahminim tam yumurtlama günüme denk geliyor adetten 14 gün öncesi falandı. Döllenme süresini düşününce baya geç olmuş. Son adete göre 8 haftalık olması gerekirken daha 5 haftalıkmış
Btlsa Kumsal20 valla ben de merak ediyorum test durumlarımız da benzer ilerlediği için 😃 hayırlı haberlerini bekliyoruzz
Busragulten Kızlar adetimin bugün gecikeli 3. Cü gün dü ama tuvalete gittim damla kan şeklinde geldi sonra peçete koydum kahverengiye dönük bişi gelmiş anlayamadım ben adet mi oldum ,yerleşme kanamasımı bilemedim 😔😔😔
Kumsal20 Busragulten olur tabi arkadaşımonda öyleymiş kan vermiş çıkmış ama 1 defa gelmis onun sonra test yaomis pozitif çıkmış senin hala geliyir mu?
Kumsal20 Busragulten bilmiyorum kuzum vallaha hiç başına gelmedi eğer pembe ve kahverengi geliyorsa doktora git kuzum bari
Busragulten Kumsal20 Sanırım adet oldum ama ben gene kan verdim sonucu alıcam bakalım telefondan bilgi vermiyorlar
Kumsal20 Kızlar kimyasal gebelik oldu 13 çıktı değerim bugün verdim bidaha kan lekelenme olunca . Bugünde 5 çıktı 😞 hayırlısı be
Kahveli Kumsal20 Üzüldüm canım ama kötü düşünme demekki sağlıksız bir dollenmeydi ve vücudun bunu kabul etmedi inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik başlar 🌈🌈