Kbra240 halime001 bende de o bahsettiğin akıntıdan çok var 3 4 tane iç çamaşırı değişiyorum günde yoldayım gidiyorum bakalım ne olucak 🤗
Kbra240 Emleyla ay hiç sorma ya bende bakmıştım da baya değişmiş orasi Bi tuhaf olmuş digumdan sonra düzelir inşallah🤣
busrasahinn Kbra240 hadi bakalım hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin inşallah rabbim bir avazda ☺️🙏🏻
Kbra240 busrasahinn amin canım 2 cm acilmam varmış çok sevindim hiç yoktu çünkü 2 3 gündür hep hareket yapiyodm onun etkisi demek ki 🥰
Nisan8 Kbra240 Önemli bişey değilsede eşinle bir acile git gel cnm, inşlh önemli bişey değildir yinede etrafındakiler senin için biraz endişelensin biraz etrafında pervane olsun son haftalar zaten kullan kullana bildiğin kadar 😂
MoM173 Kbra240 bana da bugün inanılmaz küçük bildiğin bir damla nokta geldi ama bende önemsemedim tekrar tekrar sildim başka hicbşsey gelmedi tertemizdi sizinde mi öyle
kelebek1717 Kbra240 aa senin adina sevindim canım insallah hayırlısıyla doğumunu yaparsin en kisa zamamda bebişi alırsın kucağına🙏🏻♥️
Gizoliii Gizoliii bende 38 haftaligim yani merak ettim seni bendede oyle bisey olyrsa hazirlikli gidim
Kbra240 Gizoliii hayır bol bol hareket halinde ol dedi hareketler yap dedi ilişki önerdi ama gene kan görürsen hemen gel dedi sancim hiç yok