Kbra240 İç camaşırıma çok az Bi kan gelmiş nokta şeklinde acile gidiyim mi sizce ağrı sancı hiç yok ama kızlarr 🤷♀️ ama Nişan diye tarif edilen şeye hic benzemiyor Nişan değildir heralde 🙄
kelebek1717 Kbra240 ablamın da kanlı parca gibi bişeyi gelmişti nişanıymış ve o gün dogum yapmiştı.Eşin evdeyse gitme imkanın varsa gidebilirsin
halime001 Kbra240 ben 39+5 aşırı derece de akintim var iç çamaşırm ben beyaz oluyor o şekilde ama bende de ne sancı ne bişey var . Netten baktığımda da hep normal doğum yaklaşıyor yazıyor . Ama senin ki kan diyorsun . Bence nolur nolmaz bir acile git
Nisan8 Kbra240 Önemli bişey değilsede eşinle bir acile git gel cnm, inşlh önemli bişey değildir yinede etrafındakiler senin için biraz endişelensin biraz etrafında pervane olsun son haftalar zaten kullan kullana bildiğin kadar 😂
Kbra240 busrasahinn kırmızı canım Nişan değil heralde bu çünkü hani biyerimiz kesilince kan gelir ya öyle kan gelmiş nokta kadar birsey gelmiş 🤷♀️
busrasahinn Kbra240 canım kirmiziysa bi acile git ne olur ne olmaz bana doktorum kanama yada suyun gelirse kanamanin rengi kirmizi olursa gel demişti
Kbra240 kelebek1717 bende sadece Bi nokta kadar kan gelmiş giidicem uyandırdım eşimi şimdi adam doguruyorum sandı panik yaptı ya 🤣🤣🤣
Sima7 Kbra240 ben 36..Haftadayım dün nokta gibi kahverengi leke geldi doktora gittim meğer doğum başlamış şancı falan hissetmiyordum şimdi evde doğumu bekliyorum bakalım
Kbra240 Emleyla yaa sivilce falanda yok ama 🤣 gerçi net göremiyorum aşağıyi ne var ne yok gobusten dolayı bakalım acile gidiyoruz ne olucak 🤷♀️
ipekveatlas Emleyla aynısı başıma geldi şaka gibi ama.. bide daha 15 haftalık falandım tir tir titredim tuvalette sonra aynaya bakınca anladım🤦🏼♀️
Emleyla Kbra240 😁 ya bende aynadan ilk defa Altan tuttum baktom kız kararma olmuş bende orayı kapkara gördüm nie öyle olmuş anlamadım çok tuhaf geldi😁😁
busrasahinn Kbra240 hadi bakalım hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin inşallah rabbim bir avazda ☺️🙏🏻
Kbra240 halime001 bende de o bahsettiğin akıntıdan çok var 3 4 tane iç çamaşırı değişiyorum günde yoldayım gidiyorum bakalım ne olucak 🤗
Kbra240 Emleyla ay hiç sorma ya bende bakmıştım da baya değişmiş orasi Bi tuhaf olmuş digumdan sonra düzelir inşallah🤣