Sevenikikalp Kızlar hamile kaldığınızı anladığınızda tek taraflı mı yaşadınız kasık ağrısını ? Benim şuan çatlama günümden sonra 8.gün bugün sol kasık ağrım baya hissedilir derecede yaşayanlar söylebilir mi
Cano26 Sevenikikalp benm hiç kasık karın ağrım olmadı halada yok 5 haftalık sadece reglye 10 gün kala bel ağrım başlamıştı yeni yeni geçmeye başladı oda
hayat_23 Sevenikikalp valla canım o genelde adet belirtisi de olur hamilelikte cunku öyle oluyor ayırt edemiyorsun, bu ay da sağ kasık agrım oldu ilk defa inşallah vardır diyorum bende 🥰🤪
funnymummy Kasık ağrısı illa olacak diye birşey yok herkesin belirtisi aynı olmayadabilir kıyaslama yapamayız bide 8.gün belirti için erken gibi ama
Elif0611 funnymummy bayan gayet normal bişey yazmış hamile değilsin yazmamışki herkeste kasık ağrısı olmaz demiş doğru söylüyor öyle zaten ve evladı üzerinden o şekilde konuşmakta hiç hoş değil. Rabbim hepimize aratmadan versin kalp kırmak hoş değil
Sevenikikalp funnymummy tamam arkadaşım uzaklaş postumdan senin negatif yorumlarını okumak için açmadım
funnymummy Sevenikikalp sen bir haddini bil sormuşum insan olup cevap vermişim buraya post açtıysan da yazarım sanane! Ben negatif değil gerçekleri yazınca zorunuza gitmesin her hamilelik belirti verecek değil dedik nesi negatif bunun
babycom456 funnymummy evet gercekten negatif bi yorum yok bu kadar büyütmenin anlamı ne anlayamadım bende
funnymummy babycom456 gerçekten negatif yorum yani evet yumurtlama olduğu gün gebe kaldı hanfendi ve göğüs hassasiyeti mide bulantıları kramplar bel ağrıları kaşık ağrıları girmiştir
babynil @Sevenikikalp benm ilk asilamamda yumurtam sagda olusmustu baya batmam falan oldu hafif sanci gbi kimyasal oldu o. 2.de sagda olustu ama hic agri sanci hissetmedm
funnymummy Sevenikikalp çok ayıp bu söylemleriniz oturup mantıklı okursanız yorumları keşke ama neyse sizi size bırakıyorum