Aysununannesi00 Burcusahinnn değilim balım 14 ünde gittim salı günü medara gidiyorm 195 aldılr belki yine zam gelmiştir 21 inde belli olur acaba bu zamlanma doğum ücretni etkiliyor mu
Burcusahinnn Aysununannesi00 mutlaka etkiler biz zamdan etkilenmemek için ödemeyi yaptık bile bence sende görüş canım
Bebemmm685 Burcusahinnn valla pazartesi ilk muayneye gidicem sigortam yok sigortalı 220 sigortasız 375 miş😂ilk doğumumda 2019 da sigortasız 120 tl ödediğimi hatırlayınca bi miktar yıkıldım😂
Bebemmm685 Aysununannesi00 bende Sakarya serdivandakine gidicem de sizinki bana verilen fiyattanda uygun gelince acaba yanlışmı verdiler dedim
Morprenses Aysununannesi00 biz sizinle aynı doktora gidiyoruz önden ödemeyi sadece doğum paketiyle söylemişler eşime. Biz geç geldik Gölcük’e size avantajlı olmaz dediler o yüzden almadık paket. Yine de Farklı bilgi alırsanız bana da söyler misiniz ☺️
Zehraspl Burcusahinnn bizdede 85 ti simdide 120 olmus %20 sam dediler yilbasindan sonra ne kadar olur allah bilir dogumada gelmz zam 2000₺ di oda 2.300₺ olmus o yuzden sadece kontrole ozele gidecem dogumu devlette yapicam
Merall12 Zehraspl kontrolleri devlette yapıp doğumu özelde yapmak daha mantıklı aynı paraya denk geliyor neredeyse
RumeysaNur34 Burcusahinnn yinemi zam gelmiş bilmiyorum aslında geçen hafta randevu aldım birşey demediler ama gitmeden bir arayım bakalım zaten baya ödüyoruz 650 TL daha ne kadar zam yapacaklar
Burcusahinnn Aysununannesi00 evet canım bize kendiler söyledi yılbaşından önce ödemeyi yaparsanız yılbaşından sonraki zamdan etkilenmiyceksiniz diye bizde ödedik ama her hastane bir mi bilmem🥰