Askiletotomsu Aycicegim muayene ücreti kaç peki Birde bir muayene parası odeniyor ikinci ödenmiyor üçüncü ödeniyor dördüncü ödenmiyor şeklinde mi politikalari ?
Aycicegim Askiletotomsu ben 195₺ ödedim kurum indirimim vardı. Nst de 45₺ 10 gün içinde ücretsiz muayne oluyorsun sonrası tekrar ücretli oluyor. Ben Diyarbakır Memorial de 360₺ ödüyordum bana çok uygun geldi açıkçası
Lyra Bende yarın gidicem 38. Haftama başlıyorum gün alicam galiba belki fiyatla ilgili bilgi verirler
Gozi Muayene ücretlerine de hala zam yapmadılar sanırım ocagı bekliyorlar ocagın ilk haftası randevum var öğrenirsem haber ederim bende
Aycicegim Lyra benim hocayla kankalar 😄 çarşamba günü kontrolüm var bakalım yeni yıl fiyatı ne olmuş bu sefer öğrenirim inşallah 🥰
Fasulyeninannesi1 Aycicegim her yerde boyle valla fiyatlar asiri uctu canin da geri kalacagini sanmam
Cano91 Ben bugün can hastanesine gittim ilk doğum olunca normal doğum 8000 dediler sezaryen 7500 dediler çok zam gelecekmiş muayene ücreti 215 Onu ne yaparlar bilmiyorum ama bence 215 yüksek zaten
Askiletotomsu Uyrkzbn Cok fazla Ayrıca daha Ocak ayında 4.500 du Ne ara bu kadar zamlanmis her ay zam mı geliyor