Sinems90 Merhaba arkadaşlar izmir can hastanesinde doğum yapacak yeni yıldan sonraki yeni doğum fiyatını bilen var mı ?
Bb2021 Sinems90 1 ocakta direk zamlanıcakmış ve bu yıl temmuz zammını görmediği icin 2- bim falan gelebilirmiş🥴
burcunlu Sinems90 artacakmis yeniyilda ama ne kadar oldugu belli degilmis 4gun once ogrendigim bu canim
Melisbahar Sinems90 bnde meraktayım izmir hastaneleri acaba nekdr szeryan olcaqim icin pek önemsemiyor karTas 4800 du smdi 5000 olmus yılbaşından sorada yükselecekms oyuzden deqstrmek istiyorum
Aycicegim Sinems90 ben orada doğum yapacağım ama henüz gitmedim diyarbakır dan gideceğim ilk işim bu zam olayını sormak olacak 28 aralıkta randevum var.
Aycicegim Sinems90 her şey çok güzeldi doktorumu çok sevdım. Fiyat konusunda halen aynı şuanda 4750₺ yılbaşından sonraki fiyat ne olur bilmiyorlar net bir bilgi yokmuş ön sözleşmede almıyorlar maalesef
Askiletotomsu Aycicegim muayene ücreti kaç peki Birde bir muayene parası odeniyor ikinci ödenmiyor üçüncü ödeniyor dördüncü ödenmiyor şeklinde mi politikalari ?
Sinems90 Aycicegim bende perşembe geliyorum izmir’e cuma randevum var benimde. Ben geçen hafta insüline başladım bakalım doktor ne diyecek
Aycicegim Sinems90 anladım canım doktor çok iyi ben tüp bebekle hamileyim o yüzden kan sulandırıcı iğne kullanıyorum çok motive edici bir dr siz kaç haftalıksınız