Btlsa M_erve ben 2 aralıkta kan testi yaptırdım benim de 1.20 çıktı negatif dediler. Sonra 6 aralıkta tekrar yaptırdım 74 çıktı ve bir hafta sonrasında 4 binlerdeydi şu an 5 haftalık hamileyim. Gecikmeniz varsa muhtemelen sizin de öyle olur 👍
M_erve Btlsa aynen canım benim bugün 4.cu gun gecikmem bakalim pazartesi günü tekrar tahlil yaptirmayi düşünüyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin kuzum
M_erve La_Liberte dr.prufer diye bir marka canım trendyoldan aldim 10lu olarak. Sagol canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin😘
La_Liberte M_erve ne kadar doğru bilmiyorum, sizi boşa umutlandırmak da istemem ama şöyle düşünüyorum ben; eğer referans değeri ile ilgili bir durum olsaydı kaset testte çıkmazdı. Yani bence gebelik var değeriniz yükselecek gibi geliyor 🥰😊
M_erve durununannesiiiii bugun verdim canım aile sağlığı merkezine yarin sabah belli olur dediler bakalım heyecanla bekliyorum
miranbeyinmothersi M_erve malesef gebelik yok. 5 üstü olmadan gebelik olmaz ki 5 değeridr nerdeyse adet olamya 10-15 gün kala çıkar çok zor bir ihtimalle
miranbeyinmothersi Birwz daha bekle canım inşallah vardır, biraz zaman geçsin tekrar ver inşallah hayırlısı olur
M_erve miranbeyinmothersi Bugün verdim bakalim canım 1 hafta gecikmenin sonucunda ne çıkacak cok merak ediyorum hayırlısıysa olsun
miranbeyinmothersi M_erve hayırlısı olsun inşallah benim tam 7 gün kanımda gece yapmıştım 2999 çıkmıştı kardeşimdr geçenlerde yaptı 750 çıkmıştı hayırlısı olsun senin içinde
M_erve miranbeyinmothersi inşallah canim isteyen herkese rabbim evlat nasip eylesin sizlerede hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza almaya nasip etsin rabbim