k_nur2022 Kızlar selam perine masajı için önereceğiniz bir yağ var mı ? Peki ya kayganlaştırıcı kullanılabilir mi ? Bi zarar olur mu ? Konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi
Mom38247 k_nur2022 gercekten mi ya bende yapmayi dusunuyorum zamani gelince ama nasil yapildigini ogrenince biraz urkutucu geldi
k_nur2022 Mom38247 bi süre sonra alışıyorsun ama hala doğru yağı bulamadım Hindistan cevizi yağı da öneriyorlar. Sizlerin de fikirlerinizi almak istedim
k_nur2022 AlyaEkmen_ ben hiç faydasını görememiyorum yani az mı kullanıyorum bilmiyorum ama hiç yardımcı olmuyor öyle söyleyim
AlyaEkmen_ k_nur2022 biraz bol kullanın zaten ilk başlarda kurulukdan dolayı birde kaslar gergin diye ağrıyor ama hemen ardından baya yumuşuyor yani ağrıda ortadan kalkıyor ilk başta çok zorlanmistim ama artık ben bile kasların yumuşatıcı etkisini hissediyorum
k_nur2022 yigiterenc çoğunlukla eşimden yardım alıyorum ama çok yorgun olduğunda kendim yapmaya çalışıyorum kendim yapamıyorum ama yine de biraz esneklik kazanıyor.
Fatma2780 Bhazal 35.haftadayken hemen başla dedi..erken degilmi dedim hayır dedi..ama ben korktum37. Haftada basladim
k_nur2022 AlyaEkmen_ rabbim kavuştursun biz de 36+2 her gün yapmaya çalışılıyor musunuz yoksa bir gün ara veriyor Musun