Deletedmom15262 nevarneyokk aynen iki gözümün çiçeği pusuda sevgiyle kal🌸 tuzlu suyu çok çekip o fındık burnunu zedeleme🤗 bu arada seni Aslıhan malboraya benzeten oldu mu🙈😂😂🌸
Sogancik nevarneyokk Yok kız lince değil merak ettim ne için yapacaksın diye😁 dişiligi arttırıyormus da yapasim var benim ondan gelmiştim hevesim kursağımda kaldı 😅
nevarneyokk Deletedmom15262 Ya hayatımda aldığım en tatlı iltifatlardan ama bu kız bana göre fazla güzel bence 🙈😂😂
iremcannn1907 nevarneyokk canım şuan imkanın varsa eczaneden bunu almanı şiddetle tavsiye ederim. Çok güzel açıyor tıkanıklığı ne var ne yok dışarı 😂 https://www.google.com.tr/search?q=nasorinse&client=safari&hl=tr-tr&prmd=isvxn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwirrZCDvOv0AhUoQ_EDHWvhCc0Q_AUoAXoECAEQAQ&biw=414&bih=715&dpr=2#imgrc=K40-yRFVyHzNbM
vbvy1 nevarneyokk Hamileler icin olanı söylediğinde veriyorlar ben nazalnem kullandım doktorum da onermıstı
iremcannn1907 nevarneyokk serbest canım doktor tavsiyesiyle kullandım 2 ay önce İnan burunda ne var ne yok hepsini dışarı atıp aşırı rahatlatıyor. Ama bazıları yapmaktan iğreniyor umarım yapabilirsin 🙈😂 bak bu şekilde