nevarneyokk Esra Ezmeci postu sandınız ama değil agagahshs 😂😂 Burnum tıkalı da tuzlu su çeksem açılır mı ? Bide başka ne yapabilirim ? Teşekkürler 😀
MerveeD nevarneyokk okyanus suyu ile tuzlu su ıyı gelır burun tıkanıklığı ıcın baska yapacak bsey yok malesef bende doktoruma sormus tum sadece okyanus suyu dedı vicks de sürebılırsınız
charlottececi nevarneyokk sicak bi dus alin isterseniz o zaman acilma ihtimali yuksek; burun spreyi kullaniyorjm ben memnunum. Stemear burun spreyi ☺️
MerveeD nevarneyokk ilk 3 ay önermiyor lar ama buharı a durmayın tabıkıde burnunuzun onune hafif sürebılırsınız ben bogazımı yagladım hc bır sıkıntı yaşamadım
charlottececi nevarneyokk aynen sor canım ben de evde vardi. Kullandigimi soyledim sorun olmaz dedi ama her doktorun görüşleri farkli oluyor ☺️
MerveeD nevarneyokk hiç sıkıntı olmaz ben gögüsüm sırtım bogazım onunla yagladım burnumun onunde sürdüm bıde okyanus suyu sıktım cok sukur cok da ıyı geldı ben 18 haftalıgım
Ozlem2904 nevarneyokk ben su kaynatip nane yagi karbonat kariismli burun spryi yapmistim hemen aciyo. Bide b tencere su kaynatip icine 9 10damla nane yagi damlattim buharini soludum tum genzimi acti