Gamze_yildirim iki_tospik_annesii keşke bı soksalardi nst ye ya ya sanciysa 🙄bazen çok sorumsuz davranmiyorlar mı sencede
iki_tospik_annesii Gamze_yildirim kesinlikle öyle hamileliğim boyınca ilk defa devlete gittim oda nst ye bağlamdı direk serum takıp yolladı oda 100 ml serum
Karahaninannesi mervebsrnn aynen öyle tek değilsin biran önce zaman gecsede dogsa dıye bakıyorum son gunler dıye heralde dha yavas gecıyor
Buket_dadas iki_tospik_annesii galiba bilmiyorum ki henüz kesin bir cevap yok ya 15 ocak ya 20 dedğ ama sonra bidaha 15 dedi beynim yandı pazartesini beli olcak sözde🤣🤣🤣😂🙈
iki_tospik_annesii Buket_dadas Hahaha benim 2 ci sezeryan olduğu için günüm belli canm 😂😂😂 bende ayın 4 de gidicem 😂
Neslihan_aydn13 Karahaninannesi uygulamada 5 Ocak gösteriyor canım bakalım ne zaman gelecek şuan hiç bir belirti sancı vs yok 😂😂😂
Neslihan_aydn13 Karahaninannesi Âmin inşallah canım, daha belli değil açıkçası sürekli gidiyorum bu hafta oldu demediler bir türlü sezeryan yada normal doğum diye bundan sonra ağrın sızın sancın olursa gel dedi doktor
Karahaninannesi Bebegim_2021 bızden bırgun önce ☺️ Doğum yapanlar yazsa keske vaktı geldiğinde tecrube edınmıs oluruz
Bebegim_2021 Karahaninannesi benim 2. Dogumum canım ama bu tecrübeye bakmıyor hepsi farklı oluyor rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 🤲 😍