iki_tospik_annesii Gamze_yildirim 34+1 günlüğüm cnm gece duş aldım rahatladım biraz sanırım yalancı sancı
Gamze_yildirim iki_tospik_annesii doktorum bana şey dedi sana da söylemişlerdir belki 1 saat içinde 4 defa haraket etsin yemekten yarım saat 45 dk sonra da soluna yat 10 dan fazla haraket etsin eğer etmiyorsa bi acile git hemen demişti
Gamze_yildirim Gamze_yildirim bunları diyen 2 farklı doktor tabi bana ben yemekten sonra ki haraketlerini kontrol ediyorum genelde
iki_tospik_annesii Gamze_yildirim Gene çok wardı sancılarım Acile geldim bekliyorum cnm bakalım ne diyicek
NiceNice misirveannesi bebeğim gelişimine göre tahmini doğum tarihinden 1-3 hafta önce doğuyor. Yani 37 den sonra bebeğin gelişiminde bir sıkıntı yoksa alabiliyorlar sezaryenle canım. Benim kızım 38. Hafta da doğmuştu…
Bebegim0102 matruska ben doktoruma sordum geçen hafta ultrasyonla onu anlayamayız dedi de o yüzden sormuştum
matruska Bebegim0102 hiç bir fikirceğizim yok ☺️belki doğru demiştir, bizim doktor ultrason aletiyle kasıklarıma bastırdı baya baya ondan sonra dedi girmemiş kanala diye
iki_tospik_annesii Gamze_yildirim Bekliyorum hala canm sıra war Çok teşekkür ederim mrk ettiğin için 🌸
iki_tospik_annesii Gamze_yildirim Nst ye bağlamadı cnm direk serum taktı eve yolladı Eve geldim ağrım var gene
Gamze_yildirim iki_tospik_annesii keşke bı soksalardi nst ye ya ya sanciysa 🙄bazen çok sorumsuz davranmiyorlar mı sencede
iki_tospik_annesii Gamze_yildirim kesinlikle öyle hamileliğim boyınca ilk defa devlete gittim oda nst ye bağlamdı direk serum takıp yolladı oda 100 ml serum