matruska Benim de 1 Ocak denildi ama sanki daha önce gelir gibime geliyor bilmiyorum, doktor bugün dedi ki henüz hiç kanala girmemiş çocuk. Hem korkuyorum hem yoruldum doğsun istiyorum 😅 büyük çelişki 😊
Karahaninannesi matruska Benımde öyle makat geliş dedı hemde yukarda bayağı erken gelmeye hiç niyeti yok gıbı dedı hem bıran önce dogsun ıstıyorum hemde korkuyorum desıgın gobı erken gelır dıye ☺️ Butun anneler aynı histeler heralde
RumeysaNur34 Karahaninannesi ne güzel ocağın başında kavuşuyorsunuz biz 28 ocak ile 31 ocak falan diye konuştuk sağlıkla gelsinler 🥰
Karahaninannesi RumeysaNur34 Amin canım olsun senınde az kalmıs bırı bası bırı sonu ☺️ Saglıkla gelsınlerde sabredıcez artık az kaldı
Karahaninannesi Bilgeninannesi1 merhaba canım ne guzel Allah ızın verırse aynı gün doğacaklar 🤲 cuma günü
Tugbaslan3458 Liyuzamom doğum tarihim de yeni bir bebegin dünyaya geleceğini bilmek öğrenmek mutlu etti sağlıkla kavuşun bebeginize🌸🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Liyuzamom Tugbaslan3458 ya çok teşekkür ederim canım benim o zaman 1 ay 10 gün sonra iyiki doğdunuuuz ❤️❤️❤️
poyrazinannesi3547 Karahaninannesi 8 ocak görünüyor ama doğum şekli belli değil aralıkta doğsun istiyorum
DenizBilge Bilgeninannesi1 son adet tarihime göre 27 Aralık doğum görünüyor ama doktor yılbaşını bulur diyor. Kafası büyük bebekler hemen kanala inemiyor, bekletiyorlar bizi dedi. Hayırlısı olsun inşallah
Mery_mery 5 ocak benimde. 36 haftam dolunca sezeryanla olacaklar.Plesenta aşağıda diye erken olacak. Umarım küveze girmez 🙄
Baharozdemir Karahaninannesi tam bi zmn olmamakla birlikte 1 ocak sabahı alırım dedi dr um. Hadi hayırlısı ins
Smraozn12 Karahaninannesi ocagın ilk haftası alırız dedi doktor ama gün vermedi ayın 27sinde randevum var ozaman gün verecek bakalım nezaman olcak
matruska Bebegim0102 tok alttan bakmadı henüz haftaya bakacak. Ultrasonda inceledi ve söyledi henüz girmemiş kanala diye