zamloss123 Merve-0535 benimkinin içeriğinde de yazıyor ama Bi şey demedi doktor. Her doktor gerçekten farklı bir şey diyor 😂🤭
MD8 Merve-0535 Ben de 15+2 yim, iki hafta önce gittiğimde kan ilacı verdi, daha önce kanamam olmuştu biraz kanım düşük çıkmış, haftaya kontrolde bebeklerimin cinsiyetlerini öğrenmeyi bekliyorum inşallah ☺️
Merve-0535 MD8 ayy ikiz mi 😂🤰❤️ bende haftaya cinsiyet öğreneceğm insalalhh. Çok heyecanlıyım ❤️🤰😂 aslında benim kanım 12.5 ama verdi yine de 😂
MD8 Merve-0535 Evet ikiz ☺️☺️ Hamilelikte kanın düşme ihtimaline karşı veriyorlarmış genelde, inşallah haftaya öğrenebiliriz 🙏🏻☺️☺️
Merve-0535 zamloss123 ben hattta devam edeyim folik asite dedim. İçinde var. 400 mg zaten. Gerek yok dedi 😂 önceden içtiğim ilaçları yani vitaminleri gösterdim. Sen bunları unutmadan nasıl içiyorsun dedi 😂 ilk başka şehir de başka doktordaydmm. Şimdi baska 😂
zamloss123 Merve-0535 😂😂 sağlık ocağındaki ebe kan hapı verilecek sana dedi doktordan tık yok bilemiyorum yani bende 2 doktor değiştirdim üçüncü doktora gitcem
Merve-0535 miyopmom bende 50. Aslında bir gün 25 . Bir gün 50 ydi. Sonra TSH 2.71 olunca. Hep 50 kullan dedi doktorum 😌
Merve-0535 MD8 ikiz çok güzel ya 😂❤️ sağlıcakla kavusun inşallah. Sizde bizde 🤲🏻❤️ inşallah öğreniriz cinsiyetleri 🥰
Azra_Mom Merve-0535 bende 12 de gittim 7 tüp kan aldı sadece Demir ilacı yazdı bende vitamin vs bekliyordum ama yazmadı sanırım gerek görmedi değerlerin normal demişti zaten 16 oldum pazartesi gidicem ağrılarım var bel,bacak ve sırt bunlar için bişey verir diye düşünüyorum magnezyum veriliyormuş bu şikayetlere genelde bakalım 🤔
Merve-0535 Azra_Mom aynen ağrılar için magnezyum diye biliyorum bende. Ama gidene kadar soda ve kabak çekirdeği yemeği deneyin. Onlar da magnezyum kaynağı
FeriDee Merve-0535 bnde 15+6 yım. En son ikili teste gittim salı günü gideceğim inşallah. Cinsiyet öğrenir miyim çok merak ediyorum şehir hastanesi ine gidiyorum da. Bana henüz ilaç veren olmadı sadece guatr ilacı kullanıyorum
Ebruli_10 Benimde 15+2 geçen hafta tarama sonucu almaya gittiğimde doktor erkeğe benzetmişti bakalım haftaya netleşir umarım :) bana sadece dvit verdi folir asit zaten içinde var diye
Ebruli_10 Birde kızlar içinizde kabızlık ve hemoroid sorunu yaşayan varmı son 1 haftadır baya rahatsız etmeye başladı
Merve-0535 Ebruli_10 çok şükür yaşamadım. Ama böyle kendimi yapamicak gibi hissedince bir tatlı kaşığı zeytin yağ iciyorm. O yüzden de çok şükür olmadım da hiç. Ama devam ederse doktoruna danış bence canım. Hamilelerin kullandığı ilaçlar oluyor bu konu da. Duphalak vardı mesela bildiğim
Ebruli_10 Merve-0535 Perşembe günü kontrolüm var ozaman konuşurum artık. Bi arkadaşta kantaron yağı önermiş artık herşeye kantaron baş ucu yağım oldu 😅