Busrakose Benimde suyum 12. Haftadan beri azdı 34+2 de tamamen azalmıştı o yüzden spinal sezaryene alındım acil olarak suyum azaldığı için bebekte neredeyse yok denilecek kadar hareket azalması olmuştu
miranmiran1306 Busrakose ben hareketlerini takip ediyorum bol da su içiyorum inşallah bi sıkıntı olmaz
MineG miranmiran1306 bende su azlığından acil sezeryana alındım. Kontrol için gitmiştim doktorum suyun azalmış acil seni dogurtmamiz lazım dedi. Ultrasonda gösterdi su azalan yerleri 30 ml en fazla 40 olsun bugün kesin bu bebeğin doğması gerekiyor dedi. Hatta hep normal doğum istemiştim. Ama hayırlısı böyleymiş
miranmiran1306 MineG başka yere gittiniz mi peki ben araştırma hastanesine gittim bana suyun normal dedi cihazdan cihaza ya da bebeğin pozisyonuna göre farklı görmüş olabilir dedi
MineG miranmiran1306 gitmedim doktoruma güveniyorum çünkü bana tek tek ultrasonda göstererek anlattı sezeryan olsun bebeğim saglikli olsunda hiç önemli değil dedim normal doğumu bekliyordum çünkü 39. Haftamdaydim
miranmiran1306 MineG bende doktoruma çok güveniyordum başından beri de ona gidiyorum zaten ama beni bi şoka uğrattı ondan dolayı başka bi doktora da görünücem
PamirMira miranmiran1306 düzenli havuç suyu iç saraçoğlunun kürü araştırabilirsin suyun normale döner hem havuç suyu vitamin açısından da çok faydalı tam da mevsimi
Shdak miranmiran1306 arkadaşıma da öyle demişlerdi özelde hemen bebeği almamız lazım suyu çok az dediler devlet hastanesinde bizim sınırlarımıza uygun dediler 34. Haftadaydı hergün havuç suyu içti ve 37 de sezeryan ile doğurdu. Sezeryanla doğurmasının sebebi bebeği dönmedi o yüzden.
MineG miranmiran1306 için rahat değilse tabikide git inşallah bebişini sağlıkla gönlüne göre kucağına alırsın 🤗