miranmiran1306 Özeldeki doktorum suyun az olduğunu sezaryen olmam gerektiğini söyledi daha sonra devlete acile gittim hiç bi sorun olmadığını suyunun iyi olduğunu söyledi ne yapmam gerekiyor kızlar bu durumu yaşayan var mı?
Anne3434_ miranmiran1306 birkaç doktora daha gidin bence çünkü eğer su gerçekten azsa tehlikeli bir durum olabilir
Pamugunannesi1 miranmiran1306 Benim de suyum öyleydi Sezeryanla doğum yaptım 35+3 haftalıkken. Siz gene başka doktora gözükün ne olur ne olmaz eğer öyleyse hiç uzatmayın çok tehlikeli bir durum
Papatya-Kokusu miranmiran1306 sınırın bir tık altı gibi duruyor 5 ve üstünü normal karsılıyorlar benimde az 4.60 ama suanlık doğum vs konusmadık takipliyim sürekli
Ozlem2206 miranmiran1306 böyle durumlarda perinatolog doktoruna görünmekde fayda var en doğru cevabı alabilirsiniz geçmiş olsun
miranmiran1306 Papatya-Kokusu benim normalde yoktu ama bi anda oluştu bende sızıntı olduğunu düşündüm
Eylul4142 miranmiran1306 internetten araştırıp beslenmenize dikkat edin suyu artıran sebzeler var havuç gibi
subconscious Eylul4142 gebelikte a vitamininin zararlı olduğunu okumuştum. Havuçtada a vitamini var korkudan yiyemiyorum ben. Suyun artması için bol bol su içmek lazım
Papatya-Kokusu miranmiran1306 Canım sızıntısızda azalabiliyor ilk gebeliğimde de yasadım yine yasıyorum malesef
Fatma_kalkan miranmiran1306 geçen hafta banada doktorum aynısını söyledi suyun azalmış diye bol bol su içmemi istedi sonra bu hafta gittim suyum sınırda yani normale dönmüş dedi. Bol bol su içmelisin