Gulenay-18 Cansuincir09 16. Haftamdayım azıcık çıkmaya başladı hala hamile olduğumu anlamıyorlar ama kilo almışsın diyorlar 😁😃
Mitra Gulenay-18 14 haftalıkken baya çıkmaya başladı . En azından dışardan görenler hamile olduğumu hemen anlıyor 😀
Zehrakaramanoglu6554 Benim ilk ayda çıktı biraz ama oda bebekten dolayı değil çok yemek yediğim için olmuş 🤣
Sultangungor 5 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrenmeden önce beni her gören hamile misin diyordu yani hemen kilo aldım ve göbeğim belirginleşti
gulsuayan Sultangungor ahahha yalnız bu mümkün değil tıbba aykırı 5 haftalık hamilelikte karın çıkması 3-4mm oluyor küçük bir kese iç organlariniz çok daha büyük
Selindora Sultangungor bunun mümkün olduğunu zannetmiyorum. Çünkü 5 haftada susam tanesi kadar oluyor.Bizler öyle yoruyoruz galiba🤗
beyzahuseyin Cansuincir09 18. Haftadan itibaren çıkmaya başlamıştı hafiften şuan 22+4 deyim baya çıktı karnım 🤰🏼☺️
Aselsevde Cansuincir09 10. Haftadayim normal hamilelik göbeğini bırak kendi göbeğim bile gitti kilo alicagima zayfladim 😏
Hilalkhrmn417 Aselsevde o haftalarda oluyor benimde öyleydi mide bulantısı kokular falan mutfağa giremiyodum..o sebeple 6 7 kilo gitmiştir öyle..
Elly95 EdaAkyel bende de ayni durum mevcut. Pantolon sikiyor karnimi dugme acik calisiyorum uzerime uzun bisey giyiyorum😫😅😅
ftmnr_drgt Cansuincir09 Ayva göbeğim vardı hamilelik öncesi , 4 haftalıkken kızımızı öğrendik, 8.hafta da sivrildi ve sonra büyümeye başladı ay ay ve hafta cekiyoruz şuan 29+3uz 🙂
Minik1Civciv ftmnr_drgt 4 haftalıkken kız olduğunu nasıl öğrendiniz 4 aylık olmasın o yanlış mı yazdınız ☺️
Deryy ozmus aynı yaa şişman gibi görüyorum kendimi hamile gibi değil gıck olyorum keşke karnım çıksa 😂😂😂
Yagmurdgdgn13 Cansuincir09 benim ilk ayda çıkar ama ama ikinci ayda söner. Taaa 5 aylıkken belli olur. Su an 8. Ayımdayım herkes bebek bunun neresinde diyo 😁
ipekveannesi Cansuincir09 ilk hamileliğimde 6 aydan itibaren çok hafif göbeğim çıktı. Şu an 2.hamileliğim 9+5 günlük ama sanki 4-5 aylık çok çabuk çıktı göbeğim.
Yerfistiklarininannesi ipekveannesi ay bende tek miyim diye merak ediyodum ilkye böyle degildim simdi9 haftadayim göbeğim çıktı gibi bide size birsey sorscam acaba sizinde istahiniz açık mi ben kizim cok hareketli pesinde koşturuyorum çok çabuk acıkıyorum
Zeynosunannesii ipekveannesi ya evet benimde ilkte belli değildi 6ay bunda 15. Haftadayim burdayım demeye başladı belli ediyo baya
Eda_Esen ipekveannesi benim de öyle 19 haftalık oldum karnım büyük gören 7 8 aylık var mı diyor artık 🤦🏼♀️Doktor da iki hafta önden gidiyor bebek dedi iyi mi kötü mü bilemedim 🤷♀️