asyaa0 Cansuincir09 Oldum olası göbekli bir insandım zaten 😂 ama sanırım biraz daha büyüdüğünü 3 aylıkken hissettim 🙂
Lk34_ asyaa0 bu mesajı ariyordum😁yalniz degilmisim bizimde göbeğimiz heo vardi ama simdi 4. Ayda tam. Hamile. Olduum nelli oldu
BusePolat Mercimekm Nasıl ya suan kendimi anormal hissediyorum 13+2 haftaligim anne ben burdayım diyo hamile pantolonu giyiyorum 9 haftalıkken artık normal pantolon giyememeye başlamıştım 50 ile hamile kaldım şuan 51.5 kiloyum
Deryy ozmus aynı yaa şişman gibi görüyorum kendimi hamile gibi değil gıck olyorum keşke karnım çıksa 😂😂😂
Rabiaugur Ben zayıfım normalde ama göbeğim hep şiş olurdu şimdi 14 haftalığım eşime sürekli soruyorum sence bu göbek mi bebek mi diye o da normal göbeğinden bi tık fazla diyor yani artık hamile oldugumu anlayacak şekilde göbekliyim 😌
Rueemeysa Cansuincir09 30.haftada tam çıktı belli olmaya başladı karnım hatta hep üzülüyordum karnım yok diye😊 şimdi de 34.haftadayım çoğu kişi inanmıyor 8 aylık olmama küçük top gibi galiba iç karnım geniş
sumeyyearas 6 buçuk aydan sonra 7 aylıkken hamile gibi oldum . Daha önceden çıkmamıştı Bi anda çıktı.
EdaAkyel Valla ben 2. Ayındayım kilomda var ama sanki bir büyüme hissediyorum hafta hafta fotoğraf çekiyorum gözle görülür ufak bir büyüme var tatlılarım 😍
Elly95 EdaAkyel bende de ayni durum mevcut. Pantolon sikiyor karnimi dugme acik calisiyorum uzerime uzun bisey giyiyorum😫😅😅