Elif3434 36 haftayı bitirdik 37 nin icindeyiz doğurmaya ramak kaldı ama doğru düzgün net bi göbeğim yok gören inanmıyor bile en fazla 5 6 aylıktır diyorlar. Bu da 32. Haftadan sonra başladı çıkmaya 32. Haftaya kadar ciddi hiç yoktu neredeyse
Elosenol 19 20.haftada haff belirdi ama kişiden kişiye değişiyor 29 haftadayım hala çok belli değil bol giymeyi de sevdiğim için bazen gören hamile olduğuma inanmıyor 🤣🤣🤣
Efraimmm Busoo himm ben altı aylığım dokuz kilo aldım malesef biz nasıl vercez su kiloyu ve eski formu nasıl yakalicaz ilk gebelik sikintilari
Busoo Efraimmm ay hiç bilmiyorum korse kullanırız ama egzersiz hareket diyet yapmak zorundayız benim boy 163 tombalalar oluyorum 🤭😬
1anne1gebe Cansuincir09 ilk oglumda önümde top gibi hic yok denecek kadar azdi doguma girdigimde simdiki 5 aylik kadar karnim vardi🤭 simdi 21 haftaligim baya buyuk esim diyoki ikiz falanda biri saklaniyo mu😂
Efraimmm Busoo Kiymm yaa bende 1.63 boy kiloyu sorarsan henüz altı ayın yeni bitti ama on kilo almışım
Busoo Efraimmm işin kötüsü her şeyden yemek ve sürekli yemek yemek istiyorum sende de var mı canım bu
Yamantosunannesi aya girerken çıktı desem yeridir önceden kimse anlamıyodu. Kaç toplu taşımada beni farketsinler de yer versinler diye gözü yaşlı bekledim😂