Merve6494 Haftadayız ayva sayılacak kadar göbek var 66 ile kalmıştım on kilo kadar zayıfladım yeni yeni toparlanıyorum pirillam sağolsun kusmam durdu da yiyebiliyorum zamanla olur heralde 7. Ayda falan anlaşılır diye düşünüyorum
uykularharamoldu Cansuincir09 13. Haftamdayım ama hamile olduğum anlaşılmıyor. Çok yemişim de karnım şişmiş gibi duruyor
Yerfistiklarininannesi ipekveannesi bilmiyorum benimde kizim cok hareketli canim tatli şeyler istemiyo ama boyle tuzlu şeyleri yiyorum ama sonra agzimda metal tadı kaliyo kizimda da çok uykum vardı şimdide oylr elim kolum kalkmiyo cinsiyet icin cok sabirsizim 🤭
ipekveannesi Yerfistiklarininannesi bende öyle 10 haftalık olduk ocakta kontrol var tahmin yapar belki 😍 Rabbim herkesin gönlüne göre versin ♥️
Busoo Efraimmm BusePolat BusePolat benim de öyle ilk hamileliğim 15 haftaya girdim 6 aylık göbekle geziyorum hamile taytı giyiyorum s giyen ben l giyiyorum iki kilo aldım ama kalınlaştım gibi
Efraimmm Busoo himm ben altı aylığım dokuz kilo aldım malesef biz nasıl vercez su kiloyu ve eski formu nasıl yakalicaz ilk gebelik sikintilari
Busoo Rabiaugur doktora söyledim magnezyum verdi akşam yemekten sonra tok karna içiyorum soda gibi iki gündür kullanıyorum henüz