Selma61 Slm kızlar 40+3olduk şimdi hastaneden geldik çok az sancı çıkıyor doktor ilişkiye gir dedi pazartesi tekrar gel dedi ozmnkdr dogmazsa suni sani ile yatışım yapılacak benimle aynı olan varmı hafif sancılar gelip gidiyo arada nişanda geldi ✔️✔️
Mina69 Selma61 39+2 ne gelen var ne giden nişan bile gelmedi ufak sancılardan baska hiç bir belirti yok 😑🙄
Duru_3545 Selma61 40+0 bekliyorum . Benim Nişan , su , sancı hicbir belirti yok . Sonumuz suni sanciya kalıcak sanırım 🙄 Dr bana hurma ye , yürüyüş yap , squat yap , ilişki de öneriyoruz ama yine de bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor dedi .
Memnune01 Selma61 bende ayni durumdayim, tik yok! Iliskiye girmeye de takatim yok artik 🙄 birde pelvis masaji varmis? Bilen var mi onu
incimercan Selma61 tam olarak kaç hafta-gündünüz? Ben 39+6’yım. Yılbaşı sonrası istiyorum doğumu, şu an hiç sancım yok çünkü. 41+’da doğuranlar okudum ama dr sorumluluğu bize bırakıyor. Eşim de 3-5 günden ne olacak, bekleyelim diyor. Ben çok kararsızım. 3 ocakta 41+0 olacağım inşallah.
Selma61 incimercan 40+4gunluktu benimde hiç snacim fln yoktu birden geldi sık sık kanama oldu hafif kahverengi lekelenme hemen gittim yatışım yapıldı
poyrazinannesi3547 bende 38+1 haftalık hamileyim ilişki sakıncalı olurmu acaba daha doktora gitmeye 4 gün var ama bizim sezaryen yaplır büyük ihtimalle dedi ilişkiye grsek bi sorunn olurmu acaba
Deletedmom62627 ayseegell boşver doğmasın tam gününde doğsun benimki gibi erken gelince süt olmuyo 😔 yavrum aç ve mama sarılığını geçirmiyo. Bekle doğmuyo diye stres yapma 🙏