Esolinnn Ikigozumuncicegiii bana yazdı da ben 50 den ver dedim olur dedi tarihini çekip atarmisin dedim atmadı hala 🤷
Esolinnn Ikigozumuncicegiii evet tarihi önemli geçmemesi lazım ben bı kaç eczanede bulmuştum tarihi gecikti o yüzden atmasını istedimde
kokulutaslar89 Esolinnn bende bu defa çok zor buldum 😔😔 bu piyasada ne yapacağız bilmiyorum 😔😔 Allah yardımcımız olsun
Esolinnn kokulutaslar89 bende bilmiyorum napcagimi şaşırdım ne zamana kadar böyle olucak hadi bı paket iki paket bulurum belki yine ama sonrası nolcak kimse de demiyo ki şu zaman gelecek diye yok diyolar sadece 🤷
Fkug Esolinnn aynen sıkıntı bulmak doktorum iki kutu verdi ve heraksam 2 ampul vurdur dedi kalçam çürüdü inanki siz naptınız bukadar agrıyla 🥴
Esolinnn Fkug benimde aynı ya geceleri uyutmuyo bazen kalcam çok aciyo Allah yardımcımız olsun napalim yeterki bebisler sağlikla gelsinler onun için herşeye değer 🤲
Esolinnn Ikigozumuncicegiii ayy ne güzel bende gitsem duyulur mu acaba çok sevindim çok Allahım tamamına erdirsin ♥️🧿
Ikigozumuncicegiii Esolinnn duyuluyor demekki biz ilk kez gittik beta dan sonra Bı de 6+2 çıktı benim hesabımdan büyükmus miniğim 🥰
Esolinnn Ikigozumuncicegiii ya senin belirtin oluyomu benim biraz belim ağrıyo arada kasıklarım ağrıyo bide kokular çok ağır geliyo
Ikigozumuncicegiii Esolinnn canim benim de transfer den beri ksaiklarim hep adet olacak gibiydi Son iki gündür de göğüslerim acıyor Başka biseyim yok Ama Dr bugün 7. Haftadan sonra başlar olacaksa öyle şeyler dedi
Esolinnn Ikigozumuncicegiii Maalesef düştü canım Rabbim seninkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😌