Esolinnn Kızlar progestan iğne bulamıyorum elimde iki kutu kaldı eczane eczane gezip bulmuştum bunları da şimdi bunlarda bitiyo aynı sıkıntıyı yaşayan varmı acaba napicam bilemiyorum
Ikigozumuncicegiii Esolinnn bende bulamıyorum elimdeki bitince napicam bilmiyorum Hatta dün post açtım elinde olan verir mi diye 😢 Bende elimde klan ilaçları belirttim ama yok 🙄
kokulutaslar89 Esolinnn bende bu defa çok zor buldum 😔😔 bu piyasada ne yapacağız bilmiyorum 😔😔 Allah yardımcımız olsun
Fkug Esolinnn aynen sıkıntı bulmak doktorum iki kutu verdi ve heraksam 2 ampul vurdur dedi kalçam çürüdü inanki siz naptınız bukadar agrıyla 🥴
zynpada Tanıdık eczacı bulun canım ecza depoları yılbaşında zam gelecek diye ilaçları vermek istemiyorlar pek :( ben de vitaminimi bulamadım, ecza deposunda tanıdığımız vardı o sağolsun ayarladı
Esolinnn zynpada Ya aslında var tanıdık ama oda yok dedi depolarda sistemde de gozukmuyo dedi ya Allahım zamlı şimdiden versinler niye böyle sıkıntı yaşatıyorlar
Esolinnn Ikigozumuncicegiii Ya napicaz böyle çok zor hrryere soruyorum yok diyolar sistemde ilaç gozukmuyo başka yolu da yok sanırım bu iğneden başka
Esolinnn Ikigozumuncicegiii Ya ben sordum o yoksa dex ini kullanin eczaneleri gezin bulursunuz dedi gez gez nereye kadar yok diyolar dex de yok normal i de yok
Esolinnn Ikigozumuncicegiii çok zor beklemek muayne gününü bana doktor bı hafta on güne gidebilirsin dedi ama ben biraz daha beklim daha iyi görünür diye düşünüyorum çok da stres yapıyorum aklıma geliyo iyimi gelişimi falan diye 🤲
Ikigozumuncicegiii Esolinnn benimki direkt kendi iki hafta sonraya verdi garantiye almak istedi sanırım Bende de hiç belirti yok çok korkuyorum İkinci denemem bı de
Esolinnn Ikigozumuncicegiii benim 4. Canım belirtim benim kokular çok geliyo bide hafif bulantı oluyo o kadar ya ama erken sanırım belirtiler icinde
Ikigozumuncicegiii Esolinnn benimki de hiç tutmadı İşte bu kez mutlu haberi aldık kimyasal olur mu dış gebelik olur mu yüreğimiz ağzımızda
Esolinnn Ikigozumuncicegiii benimde öyle ama Rabbime emanet bizi bu yola cikardiysa elbette bi hayır vardır bunda da gümbür gümbür duyarız ikimizde insaalah Ikigozumuncicegiii 🥰