dyg1606 Tomrisinizi ya ben hareket ettiginde elimi karnima koyuyorum duruyor hemen ☺ elimi cekince hareket ediyo tekrar
Tomrisinizi dyg1606 daha harekete baslamadan koyuyorum ben hatta esimde denk geldi benim kız oynak bisey olacak herhalde 😂
Emos91 16. Haftamda karıncalanma benzeriydi ultrasyonda doktoruma hareket ediyo şuan dediğimde hissettiğim noktada ayaklarını vuruyordu 🙈
AliyeAsel Anne58 canım ilk başlarda kelebekler uçuşuyomuş gibi oluyo pek anlamıyosun ama 20.haftadan sonra rahatlıkla hissedebilirsin hareketlerini
Tomrisinizi dyg1606 anliyor cunku tekme mi atiyo kafami bilmem ama parmagimizi yukari kaldirabiliyor😍 esim sadece o kadarini anliyor tabi bazi hareketlerini sadece ben hissediyorum hala cok kucuk malum
Tomrisinizi dyg1606 evet kaldiriyor ☺ bence normal ben cok erken hissetmeye basladim herkes 20. Haftadan sonra diyor 🙄 sıkmayın caninizi 🤗
Hatiiiiicceeee Merhaba bende 15. Haftamdayım kasık ağrılarım oluyor bu normal mi lütfen bilgisi olan yazsın ilk hamileliğim endişeleniyorum
Esesli Anne58 ben 22. Haftanın bitimine yakın hissettim Yani o zaman emin oldum Bebek hareketi olduğundan
Tomrisinizi dyg1606 insallah yemekten sonra ellerinizi karniniza koyup sirt ustu yatin bence az cok hareket edecektir :)