kbra0606 Kızlar Hamileyken tiroid ilacı kullanmaya devam eden var mı ben her sabah 50 lik kullanıyorum anasağlık doktorum kullanmaya devam dedi ama bilemedim
asiyedgr Bende kbra0606 bende kullanıyorum doktor çok yüksek değil ama doğum ve bebek için kontrol altına almamız lazım dedi 25 miligram kullanıyorum şuan her kontrole geldiğinde bakıcaz değerlere dedi
ozgese-s kbra0606 Bende 7.haftamdan beri kullanıyorum 25 mg başladım 29.haftadayım 50 ye çıktı hamilelik boyunca devamm ☺️
Ayyysss kbra0606 Evet canım ben kullanıyorum aynen devam hatta bazen dozu arttırabiliyorlar gidip ölçtürüyorsun
zynpada kbra0606 ben kullanıyorum canım 150 lik. Kullanmaman daha tehlikeli zeka geriliğinden düşüğe kadar bir sürü etkisi var kullanmamanın
Canssuu92 Merhaba. Ben 3 senedir kullanıyorum, hamilelikte de devam edilmesi gerekiyor hatta düzenli takip edilip gerekirse doz arttırılıyor. 25lik kullanıyordum değerim oynadığı için 50 ye çıkardı doktorum
asiyedgr Canssuu92 bende yeni öğrendim 12 haftalığim şuan ilk başta baya korktum doktor diyince umarım yükselmez sizinde
Canssuu92 Sinem0303 😁 75le başlamıştım ben 3 sene önce en son 25 e düşmüştük . Beslenme, stres her şey etkiliyor ya bu tiroidi . Tabii şimdi hamilelik ☺️
Nessozz Ben 125 mg kullanıyorum. Kronik benimki. Herhangi bir sorun olmaz merak etme. Tam tersi kullanmazsan sıkıntı olabilri.
seymafrnc Bende 12.hafta 50 ile başladım ara ara düştü ama 27.haftamda tekrar yükseldiği için 100 mg çıktım
Nymphadoraa kbra0606 hamileliğimin başında değerim 4 küsür çıkmıştı. Doktorum 2.5 altında olması gerekir dedi. Bu nedenle doğum yapana kadar 25 lik kullandım. Her ay tahlil yapıldı tabi ki ona göre dozuna bakıyor doktor. Tiroit sorunu varsa aksine ilaç kullanmamak sıkıntı yaratır bebekte
kbra0606 Nymphadoraa benimde 4 küsürdü 25 le başlattı ilk sonra yeterli gelmeyince 50 oldu sonrada Hamile olduğumu öğrendim zaten 😂
Passion kbra0606 Neyi bilemedin canım tabiki kullanacaksın bebeğin zeka gelişimi için kullanıyoruz bu ilacı. Bendede hamileyken çıktı 100 lük kullanıyorum şuan. Bu dönemde doktorların bize verdiği hiç bir ilaç keyfi değil zorunlu şeyler :)
Ssultannnnn kbra0606 bende 50 mg kullaniyorum sakin ihmal etme duzenli bir sekilde kullan ilacini duzensiz kullandigin da tiroidin yukselebilir bu durumda ilacinin dozunuda yukseltir doktorun ve yuksek tiroid bebek icin hic iyi degil canim sen duzenli kullan