DonatAysegul Kızlar akşam ne yemeği yapacaksınız düşünüyorum aklıma gelmiyor ne yapsam bilemiyorum sizler neler yapıyorsunuz 😊
NaimeYilmaz DonatAysegul bende et tavuk balık yıyemıorm teze fasulye bulgur yaptm dün bugunde onu yıcez artk cack salata bısey yaparm artk. kışlıgım cok Allahtan hergun bır sebze yemegıyle gecıstırıorm ☺
PoyEzMu DonatAysegul neden yiyemiyosun bende hamile olduğumu için tiksindim ama kayinvalidemle yaşadığım için mecbur pisiriyorum burnumu tıkaya tıkaya
DonatAysegul NaimeYilmaz benimde fasulyem var buzlukta ama sebze vs çok evde dün marketten almıştım mantar mı yapsam bende 😃
DonatAysegul PoyEzMu hamilelikten ötürü yiyemiyorum Can'ım bende Allah kolaylık versin öylede zor olur senin için
DonatAysegul Betul teşekkür ederim ben istanbuldayım 😄 Maraşlı arkadaşım vardı üniversitede evine gittiği Zaman çok getirirdi bize çok güzel olurdu tadı
EsinGne Mercimek çorbası kurufasulye pilav ve salata tam havalara uygun kışın bayılırım kuru ve pilava😋😋😄😄
OglusumuBeklerken Siz iyisiniz valla benim eşim cok yemek seçiyor her gün kara kara düşünüyorum ne yapcam diye 😂😂😂
DonatAysegul OglusumuBeklerken benim eşim bildim bileli hiç ayırt etmez ve durumumdan ötürü bazen çorba yapıyorum onda bile Mutlu oluyor 😍
OglusumuBeklerken DonatAysegul bende baktım bulamıyorum yapcak bisey tavuklu pilav yapıyorum hastası adam bi ondan bıkmıyo😂😂😂