kardelennnnn Arkadaşlar doğum ücretleri hakkında hiç bir bilgim yok. Özel hastanede ne kadar? Sezeryan? Normal? Normal doğuma acilden girince ücret alınmıyormuş öyle şeyler de duyuyorum bilgi verir misiniz (konumum antalya)
Mikmikbuk kardelennnnn Medipol çamlıca 2 hafta önce normale 2700,sezaryana 3500 mü ne dedi. Dedim nisanda doğum anlaşalım şimdiden. Yok dediler 😀 zam gelir bence
Aylin509 kardelennnnn ben hastanneme sordum özel hastane olduğu için normal yada sezeryan doğum degil de sgkli sgksiz die ikiye ayırmış karşı sgkli olduğumdan dolayı 3975 TL dediler ücrete
Durubebegim kardelennnnn Avrasya hospital normal doğum 4200 diyor ne yapsam acaba dr bırakmakta istemiyorum ama çokta pahalı geliyor😬
Firu123 kardelennnnn memorial doktor Gülbin Destici İşgören için verilen fiyat normal doğum 5000 sezaryen 5700 demişlerdi
ikiprensesannesiii Mikmikbuk gelecek gelecek bana da öyle dediler ben de medipol çamlıcaya gidiyorum ocakta doğumum :(
G_M_Z Mikmikbuk ben de Çamlıca Medipol e gidiyorum 3 hafta önce aynı fiyatları verdiler ama ocakta kesin zam gelecek😑 o yüzden de önceden fiyatta anlaşma yapmıyorlar
nihalimf ikiprensesannesiii hangi doktora gidiyorsunuz acaba Zeynep el***ı ya gidiyorum bende 10 haftalık daha.
kardelennnnn Mikmikbuk peki şey sorucam sezeryan anlaştım mesela ödedim ama bebeğim normal geldi e o zaman nolucak
Mikmikbuk ikiprensesannesiii Spinal ne oluyo ben epidurali biliyorum ağrısızmış 😀 onları sormadım bak
ikiprensesannesiii kardelennnnn parayı zaten hastaneden çıkarken ödüyorsunuz taburcu olurken yani başta değil ki :)
ikiprensesannesiii Mikmikbuk epidural normal doğumdaymış spinal sezeryandaymış. Belden uyuşturma dedikleri oluyor :)
G_M_Z nihalimf ben de Zeynep hanıma gidiyorum 🥰 çok da memnunum 30 haftalık hamileyim şu an çok ilgili bir doktor gerçekten 🥰