rabiamustafa goktugun_annesiii oh oh maşallah benim paşama 😍bizde aynı canım kıpır kıpır durmuyoruz hiç 34.haftada gttim en son 2200 dü salı bakacaz artık ne kadar olduk sizde durumlar nasıl😉
goktugun_annesiii rabiamustafa oy maşallah yavrum benim büyüdüler artık kız sabırsızlıkla bekliyoruz valla yavrularımızı 😍🥰🤰 bende 35+5 de gittim işte 3110 gramdı cuma günü çatı muayenesi var bakalım ne diyecek toplu bebiş dedi doktor 🤣
Meleekk Durununannesi46 Amin inşallah canım 🙏🙏🙏🙈 Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah 💕🙏
rabiamustafa goktugun_annesiii ayyy maşallah kocaman olmuş paşada valla baya sabırsızlandım bnde artık gün yaklaştıkça hem korkuyorum hem çabuk geçsin istiyorum hayırlısıyla gelsin tombişler😁
goktugun_annesiii rabiamustafa sağol canım benim büyüdüler valla bende de aynı durumlar var korku heyecan hepsi var anlayacağın bir an önce doğurmak da istiyorum bakalım ne olacak 😅😍
rabiamustafa goktugun_annesiii baya 40 olduk gelmiyo 41olduk gelmiyo diyende çok bakalım bizimkiler neolcak😀
goktugun_annesiii rabiamustafa kız valla içimde bir his var nedense yılbaşına girmeden benim bebis gelecek gibi hissediyorum 😅 belki de 40 ı görürüz ama bakalım