hdyogz Durununannesi46 Amin inşaallah allah razı olsun sizlerde sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşaallah 🤲🏻🤲🏻 aynen öyle her an gelebilir sabırsızlıkla bekliyoruz oğlumu 💙😊
Durununannesi46 Lavantakokusu kalbim dayanmaz 🙈🥰 maşallah 🧿 günler geçiyor mu o kadar yaa 🥳 sağlıkla alın kucağınıza 🙏
goktugun_annesiii rabiamustafa evet artık sona yaklaştık Allah’ın izniyle 🤲💙🥰 cok şükür kuzum herşey yolunda onunda keyfi iyi hareketli baya 😅 ama bana fazla duracakmis gibi gelmiyor içeri de 😅 senin kuzucuk nasıl iyimi kac kilo olmuş minik tospik sağlığı iyimi🥰
rabiamustafa goktugun_annesiii oh oh maşallah benim paşama 😍bizde aynı canım kıpır kıpır durmuyoruz hiç 34.haftada gttim en son 2200 dü salı bakacaz artık ne kadar olduk sizde durumlar nasıl😉
Lavantakokusu Durununannesi46 amin, inşallah 🤗başlarda geçmedi ama 30.haftadan sonra bana hızlı geçti gibi geldi, Allah razı olsun dua edin benim için, heyecan dorukta 🤭 Sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alalım bebişlerimizi 🌸
tugbaacng Durununannesi46 evet 🥰 99a düştükten sonra hızlı geçiyor, eşimin askerliğinden biliyorum 🤌🏻😄