Hatice2780 Ssonay vala ben senelerdir yaşıyorum bi türlü kurtulamadım malesef egerki ilk evredeyseniz hemen geçiyor ama son evre ameliyatlık olunuyor
Bebiscann Ssonay sıcak suya otur canım baya rahatlatır, baharatlı yiyecekler azdırıyor, bol su iç kabız olursan da çok ağrıyor geçmiş olsun canım
Frog39 Ssonay kantaron yağı önerdi ebem faydasını gördüm ben akşam yatarken pamuğa döküyorum ve pamuğu makatıma koyup yatıyorum
Hatice2780 Ssonay hamilelikte oluşuyor çoğu kişide doktora gidin size krem verecektir onu kullanırsanız geçen bide tuvaletinizi yaparken kesinlikle ıkınmayın daha kötüye gidiyor
Minikpanda6 Ssonay ben daha önce yaşamamıştım hamilelikte 2 kezdir yaşıyorum sıcak su iyi geldi ama bı de zeytinyağı
Ssonay Minikpanda6 kaç haftalıksın canım sıcak su muhabbetinden de korkuyorum açıkçası denemedim hiç ama zeytinyağı ve kantaron yağı kullanıyorum
Ssonay ozmus ağrı olana kadar bende sıkıntı etmemiştim ama önlemini al kullan sonradan çok kötü oluyor ağrıyı bekleme kullan geçer inşallah
Ssonay Bebiscann 25+2 haftalığız bilemiyorum işte şimdilik yağla idare ederim doktora danışayım sıcak suyu 🤷♀️
Bebiscann Ssonay oturma canım çünkü sıcak su kasları gevşetir erken doğuma yol açar, ılık suya oturabilirsin, henüz erken doğum için doktora da sorma kim söyledi sana diye söver bana🙈🙊😂
Bebiscann Ssonay canım sıcak suya otur yazmıştım hamileysen sakın oturma zararlı çünkü aklımdan çıkmış doktora söyle sana krem yazar😃