GulcanYvz Bende 22 haftalığım henüz öğrenemedim 14 haftalıkken risk görüldüğü için perinatolağa gittim kıza benzettim dedi ama net değil dedi 19 haftada normal kadın Doğuma gittim arkasını dönmüş görünmüyor dedi şimdi 22 oldum gidicem bu aralar bakayım ne diyecek ama ben kıza alıştırdım kendimi 2.kızım gelecek diye söylüyorm herkese 🙈
Nisan8 Cinsiyet postlrına bakıyrm zaten hep aklımda şüpheler bu yorumları okuyunca iyice şüphelerim artıyor, diğer postlara bakıyorum kimsein cinsiyet sorunu yok herkes çok erken haftalarda baya emin hazırlıklar başka şeyler derdinde çok tuhafım 🙄
kucukmucize12 Nisan8 aynı bende sizin gibiyim doktorum kocaman çizmis erkek yazmış hala okudukça acaba mı diyorum ya
Kbrakrc Sezginsibel keşke detalıyı perinatolog a yaptırsaydınız onlar daha detaycı oluyorlar yine de bir randevu alın bence ama doktorunuz detaylı da göremedi mi ki cinsiyetini kordon ve cinsel organı ayırt edebiliyorlar bildiğim kadarıyla
Sezginsibel Kbrakrc detaylida erkek dedi başka hastanede yaptırmıştım..onun dışında son zamanlar hep kız dedi kendi doktorum.. detaylida söyleyen doktorda pek emin değil gibiydi
Nisan8 Ben artık şöyle düşünyrm cinsiyet konusunda gönlünden geçeni doktordanda teyit alan haftasına bakmıyor emin , gönlünden geçen karnından olmayanda doğurana kadar bi ihtimal değişiklilde olabilir diye beklyck 🙄😕
Sezginsibel Kbrakrc 5 yaşında bir oğlum var onun kıyafetleri var .birazda kıza uygun bişeyler aldım öyle karışık birşey oldu .🙈
Deryy Sezginsibel ya bende 12 haftada gittim kız geliyor kızz dedi yani yüzde 80 kız duruşundan şusundan busundan yaa fln dedik snra Bikaç izahta bulundu dr aaa ben bişey gördüm dedi bu pipi olabilir kendide şaşırdı çok merak ettim bende şimdi dddi aağ yaptı sol yaptı yoo göremedi 2 hafta sonraya erteledi Bende elim boş döndüm çok üzgün ve süZgünüm
Deryy Sezginsibel evet ya snra buraya ultrason fotosunu yükledim cinsiyet tahmini yapın lütfen die kız dediler erkek dediler kendimi oyaladım 😅😅