betuss5 Mervearc aynen iste hareket yapsam birsey olur dusuncesi olacak yapmasam icimde kalacak ya donme ihtimali varsa diye .🙄En iyisi haftaya tekrar gitmek doktora
Elikra betuss5 yeri artık daraldığı için biraz dönmesi zorlaşıyo ama sancı anında bile dönen bebekler var hele doktor ya da ebe iyi olursa onlar bile dönderiyo
betuss5 Elikra doktorumla tekrar goruseyimde bu tarz videolar gordum ama doktor yapma dedi iste bende kararsiz kaldim
halime001 betuss5 bebek doğum esnasında bile döndüğünü duymuştum. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım benim
tulay06 betuss5 benim bebeğim de tersti doktor 39. Haftaya kadar bekleyelim dönmezse sezaryen demişti. Dönmedi benimki sezaryen oldum
tulay06 betuss5 ilk 1 hafta zor geçiyor ama sonrasında toparlanmaya başlıyorsun. Korkma doğuma rahat gir sezaryen de olsa notmal de olsa gözünü hiçbir şeyle korkutma. Ben doğurduysam herkes doğurur 😄 acı eşiğim çok düşük çünkü
Defnemmmmmm betuss5 benim kızım dönmedi canım 40.haftaya kadar karnıma kakasını yapana kadar bekledik sonra acil sezeryan 🤧😁
betuss5 Defnemmmmmm Daha erken almiyorlar mi sezeryana .Sezeryan olca kesinlesirse ?38 .haftada gel dedi doktor bana iste tekrar
Defnemmmmmm betuss5 sezeryan kesin olsa beklemezdik canım ama ben normal istiyorum diye bekledik dönmesini ama dönmedi şimdi karnımdakide ters 😁
betuss5 Defnemmmmmm yaa insallah karnindaki doner .Bende son ana kadar beklerim heralde .Allah tan umut kesilmez bakalim :)
Defnemmmmmm betuss5 bugün gittim kontrole canım 32.haftada bebek hala ters diğer kızımı 3 yıl oldu doğuralı doktor dönmese bile Buda sezeryan zaten dedi ☹️