betuss5 Bebişim ters duruyormuş doktor donmez sezeryan olursun tekrar gel 3 hafta sonra dedi .Sizce donermi son zamana kadar ?
masalinannesi12 betuss5 daha cok erken canim önünde 5 haftan daha var her gün farklı yönlere donuyor bebek ne zaman kafasının nerde olduğu belli olmaz ki 5 dk once assagida 5 dk sonra yukarıda kafana takma bunları
iremgun betuss5 39+0 sabah gittiğimde tersti 5 gün sonrasına sezeryan konuştuk. Ama o gece suyum geldi ve bebeğim dönmüştü normal doğum yaptım 🤷♀️😊
Mervearc betuss5 aaa hayır benimde 37de ters duruodu youtubeda makat geliş egzersizi var onu yaptrdi doktor 1hafta sonra bebek dönmüştü 38den snra döndü şansınızı deneyin
hunilimom betuss5 36+4 de dondu kızım bana da 2 haftaya donmez ise zor olur demişti ama ben YouTube DAn hareketler yaptım dondu
betuss5 masalinannesi12 Doktor direk donmez daha sezeryan deyince korktum .İnsallah doner .3 hafta sonra gel demesi normal mi ?
betuss5 iremgun Yaa insallah benimkide döner sezeryan olmayi hic dusunmemistim ,normal dogum istiyorum .Bakalim hayirlisi artik 🙏Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz
masalinannesi12 betuss5 normal değil tabiki daha 3 hafta varken nasıl bu kadar net konuşabiliyor bazı doktorlar anlamiyorum
betuss5 Mervearc Doktora sordum hareket yapsam donermi diye oda yapma suanlik birsey dedi .Doktor mu ilgisizdi anlamadim olumsuz konusmasini
iremgun betuss5 yok özele gitmiştim. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de nasıl isterse öyle gelsin yeter ki sağlıklı olsun😊🙏
Merve123yak betuss5 inşallah canım inşallah normali istemende çok güzel bişey bende diyorum keşke banada sezeryan deseydi cesaretim yok
betuss5 hunilimom Bende baska doktorla goruseyimde hareket yaparak dondurmeye calisayim .Doktorr cok kesin konustu moralim bozuldu sezeryan yapip ucret almak icin mi bilemiyorum 🙄
betuss5 Merve123yak Söyle dusun herturlu cikacak ama dogal yontemlerle cikmasi daha iyi zor olsada .Sezeryanda iyilesme sureci zor oldugu icin korkuyorum .İnsallah sende istedigin sekilde kucagina alirsin
betuss5 masalinannesi12 Benide olumsuz konusmasi cok etkiledi suan .10 gun gecsinde baska bir doktora tekrar gidecegim
Elifgoktug1 betuss5 35 te döndü ilk oğlum benim. Secde pozisyonunda durun nette pozisyonlar var uygulamanizi tavsiye ederim ise yariyor