Mrve Oznurr bnmde keseyi gördu hftsya gel dedi gttm klp atışı nı duyduk daha minick oldugu için bazıları göremiyor endişe etme allah var gam yok
Mrve Kızlar 7.6haftalık hsmileyim bnm gibi bel agrısı ceken var mı bnm belim cok felaket agrı cözüm bulan varsa yazabilir mi😒
Sevimm Miğde bulantısından ölcem artık işte çalışamıyorum çook zoor geçiyor bide miğdemde yanmalar var dayanılmaz napıcağımı bilmiyorum yaa doktorun verdiği ilaçları bile kullanamıyorum hemen kusuyorum sizce ne yapmalıyım bulantıyı önlemek için 😫😫😫😫😫
KBOzturk tubatayfun canım ben de bütün ultrasona gittim 8+4 müşüm. Adete göre 10.haftam olması gerekiyordu. Senin adetle ultrason birbiriyle uyumlu mu
KBOzturk FatoKarakuztrk canım ben de 14ekim son adet tarihim. Bugün adete göre 10haftalık olmam gerekirken ultrasonda 8+4çıktı. Sende bir değişiklik var mı bu kötü bir şey mi ?
FatoKarakuztrk KBOzturk cnm 2 ocakta kontrolüm var bklm son adet tarihine göre bugün 9 haftalık olduk doktor ne dicek merak ediyorum
Zuhrem Aynur61 merhaba canım ben 5 haftalık 2 gebeligim rabiim hepımıze saglıklı dogumlar nasıp etsin ❤