Mrve FatoKarakuztrk bnm son adet tarihim 25 ekim baslangıc 29 bitiş duzenszlik vardı son aylarda zaten ikinci dogum bnm ki☺
Merveayhann Benim doktorum izinde hala gidemedim numaraciktan acile gittim karnım ağrıyor dedim kese düzgün ama bebek görünmüyor dedi 5 hafta 3 gunluktuk o zaman normal midir sizce yani bu haftalarda görülür mü acaba
FatoKarakuztrk Merveayhann bizde 5 haftalıkken keseyi gördük 6 haftalıkken kalp atışını duyduk doktora ne zaman gtcn peki
Merveayhann Anca haftaya çarşamba gelecekmiş bende perşembe gününe randevu aldım iyi bı doktor kaçırmak istemiyorum yani randevuya gittiğimde 7+3 olmuş olcaz inşallah
Beratzgenci FatoKarakuztrk bizde 10+0 haftalıgız temmuz 20 inş dogum bnde 6 haftaşık duydum kalp atısını
Oznurr 6+2 haftalık hamileyim 4 haftalıkken devlet hastanesine gittim şüpheli kese boş gebelik dedi keseyi görmesine rağmen pazartesi özele gidicem hayırlısı inş.
Mrve Oznurr bnmde keseyi gördu hftsya gel dedi gttm klp atışı nı duyduk daha minick oldugu için bazıları göremiyor endişe etme allah var gam yok